Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 45

Torsdag 11.november kl. 19.30 – Lancelot  200/150 (Selger i døra)

Jazzin Sailors

Disse muntre herrer har lang erfaring med blå toner på alt fra brune spillesteder til glitrende ballsaler. Maritime jazzlåter står selvsagt i sentrum, men en og annet swingende bebop låt er ikke til å unngå. Repertoaret er i utgangspunktet hentet fra jazzens barndom og det man kan kalle den rene dixielandstilen, men både Duke Ellington, Jan Eggum og Sting spøker i kulissene.

Jan Inge Melseter trombone/vokal, Johan Bergli sax/vokal, Alf Henrik Henriksen piano, Harald Skogli bass, Magnus Sefaniasen Eide trommer. Børge og Terje har vikarer denne gangen.

 

Fredag 12.november kl. 19.30 – Lancelot  250/200 (Selger i døra)

Far Out – Tribute to Steely Dan

Steely Dan var en av 70- og 80-tallets mest kjente og kreative rockegrupper i grenselandet mellom pop, jazz, blues og funk.

Gruppa fikk Grammypris for sin seneste utgivelse. Far Out presenterer musikken fra hele katalogen (1972- 2003) og supplerer med favoritter som inkluderer bl.a. Al Jarreau og Gino Vanelli. Med dreven vokalist, full blåserekke og kordamer ligger alt til rette for en kveld med trøkk, funk og groovy storbysound. Dette er Far Out!

Vokalist: Pål Sandnes Bandet: Bjørn Bolstad, Per- Edvard Valø, Per Jønland og Rune Haraldsen, Blåserekke: Stig Solheim, Torgeir Vethe og Børge Tronrud Korister: Cecilie Ranke og Cathrine Lund

 

 

 

 

 

Lørdag 12.november kl. 14.00 – Lancelot  150/100 (Selger i døra)

Dag Arnesen med Sandvika Storband

Sandvika Storband ønsker å hylle Dag Arnesen og hans seneste CD-produksjon «Norwegian Song IV». Musikeren og komponisten er selv pianist og bandleder på konserten. Dag Arnesen har siden 1970-tallet vært en av landets ledende jazzpianister, men som bergenser og med bakgrunn fra klassisk musikk har han hatt et livslangt forhold til Edvard Griegs musikk. Norwegian Song IV er den fjerde i serien hvor Edvard Griegs musikk og skatter fra utvalgte norske folketoner har blitt tolket på jazzmanér, denne gangen i full storbandmundur presentert av et av landets ledende storband.

Billetter selges i døra. For å være sikker på sitteplass på Lancelot, kan du ringe
tlf 66 78 54 88

Bli medlem i Asker Jazzklubb få lavere billettpris, mat & drikke.

Medlemskap ut året og for 2022. Send Kr. 450,- til konto 0539 57.02116  eller vipps kr. 450,- til 73423.

 

 

 

Legg igjen en kommentar