Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Barn og Ungdomsjazz

Asker Jazzfestival – Lancelot
Barn og Ungdomsjazz
Lørdag 16 oktober kl 14:00

En hyggelig jazzlørdag med stor variasjon.

kl. 14.00 Kids in Jazz

Det blir mange spennende jazztalenter også fra Asker.Barna har utspring i Improbasen, et landsdekende ressurssenter for alle som er interessert i improvisasjon rettet mot barn og unge.

Kjennetegnet er at barna spiller improviserte soloer med rak rygg, og viser forbausende kunnskaper om jazzharmonikk.

Opplevelsen av å se barn helt ned i 10-årsalderen bryte løs på på de mest halsbrekkende klassikerne i jazzrepertoaret, skaper alltid stor begeistring blant publikum.

Til Asker kommer bandet med jazzklassikere av Duke Ellington, Clifford Brown, Charlie Parker, Miles Davis m.fl. Vi får også høre dem i samspill med flere Asker talenter.

Improbasen har vært representert både ved Oslo- og Kongsberg Jazzfestival tre år på rad, og de har laget innslag til to TV-program på NRK.

Fra kl 18.00 fortsetter Aleksander Lindås Trio .

Aleksander Lindås trio består av Aleksander Lindås på gitar, Torkjell Hovland på kontrabass og Martin Svendsen Ulvin på trommer.

De har bakgrunn fra både Sund og Toneheim fhs og har base på den utøvende jazzlinja ved Universitet i Stavanger. De har latt seg inspirere av artister som Wayne Shorter, Bobo Stenson, Kurt Rosenwinkel m.m. Dere kan vente dere både egenkomponert materiale, kjente og ukjente låter fra standardreportoaret der energifylt uttrykk møter hard swing med innslag av rolig og dynamiske komposisjoner. Møt opp, og få med dere en flott konsert med nye og gamle låter, og ta med deg hornet – det blir jam etterpå!

Ungdomsjazz – Lancelot – Fri entré

Niff

Legg igjen en kommentar