Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til 2.halvår med mye god jazz i Asker.

Onsdag 26.august kl. 20.00  – Lancelot

“PRIMA VISTA SOCIAL CLUB”

 

Drømmekonsert i forbindelse med Harald Skoglis 75 års jubileum.

“Prima Vista Social Club”
Prima Vista Social Club er et  band som spiller jump swing, en musikkform som oppsto i overgangen fra jazz og swing til rock n’ roll (sent 40-tall, tidlig 50-tall).

Musikere: Svein Erik Martinsen Ånestad; vokal og gitar, Erik Eilertsen  trompet, 
Håvard Fossum saksofon, 
Kristoffer Kompen trombone, Jens Fossum bass
og Torstein Ellingsen, trommer

Bordbestilling 66 78 54 88

 

 

 

Torsdag 27.august kl. 19.30  – Lancelot

THE STAFFAN WILLIAM-OLSSON TRIO – POPLÅTER I JAZZDRAKT

 

 

The Staffan William-Olsson Trio, med Hermund Nygård  trommer og Terje Gewelt på bass spiller jazzversjoner av Creedence Clearwater Revival, Nancy Sinatra, Torbjørn Egner, The Beatles, Burt Bacharach, J.S. Bach, Ricky Martin og ABBA. Pluss en jazz standard låt i ny og ne.

 

 

 

 

 

 

Torsdag 3.september kl. 19.30 – Lancelot

FOUR CORNERS

 

Dette firkløveret består av noen av de mest hardtswingene unge musikerne i den norske jazzen i dag, og de byr opp til en helaften på Lancelot med melodisk og swingende jazz. Med Atle Nymo saksofon, Bjørn Vidar Solli gitar og vokal, Carl Størmer trommer og Håkon Bjørgo kontrabass ligger alt til rette for en konsert du ikke vil gå glipp av, spekket med ballader, blues og perler fra den store amerikanske sangboka som varmer opp i septemberkvelden.

 

Torsdag 10.september kl. 19.30 – Lancelot

MAGNOLIA JAZZBAND

Magnolia regnes som et av Norges beste tradband. Bandet spiller «New Orleans Revival Jazz», som er en sammenblanding av tradisjonell jazz og rhythm and blues. New Orleans-musikere har alltid kombinert musikalske genre fritt, og dette er et av kjernepunktene i jazzens utvikling.

Magnolia er karakterisert som et av de mest «rotekte» norske jazzband, som forsøker å spille denne genuine, innfødte New Orleans-jazz. 
Ny inspirasjon finner bandet på sine utallige turer til New Orleans.

Musikerne er Gunnar Gotaas – trombone, Georg Michael Reiss – klarinett, saksofon, Børre Frydenlund – banjo, Anders Bjørnstad – trompet, TBA – piano Sebastian Haugen – bass og Torstein Ellingsen – trommer.

.

.

 

Lørdag 12.september kl. 14.00 – Lancelot

«DAWN ALLAN AND FRIENDS»

Dawn Allan (UK) har sunget ”London rundt” i over et tiår. West End hotellene og ikke minst de populære Jazz Tours på Themsen har vært hennes hovedscene. Med sin norske kvintett bestående av Dawn Allan, voc, Janusz Krzos, piano, Gunnar Knudsen, sax/voc, Bjørn Svendsen, bass og Finn Torgersen, trommer  (Foto: Tordis Ødbehr)

Legg igjen en kommentar