Jazz i Asker uke 24 og 25

Lørdag 13.juni kl. 14.00 – Asker Jazzklubb  – Lancelot  kl. 100,-

Frode Kjekstad Standard Time

Frode Kjekstad kommer sammen med Børge Tronrud vokal og saksofon og Andreas Dreier kontrabass.

Frode Kjekstad har gledet publikum  på Lancelot med sin musikalitet og virtuositet utallige ganger. Vi har hørt ham med Sandvika storband, med italienske musikere, med amerikanske stjerner, med unge norske artister og med sin nærmeste pårørende – rettere sagt sin kone.

Frode er meget allsidig, men særpreget røper han – enten han spiller med garvede musikere fra New York – som Diane Shuur, Frank Foster og Johnny Griffin – eller gir seg i kast med sangene til Alf Prøysen. Spillet hans er alltid elegant, harmonisk, smakfullt og velfundert.

Frode er en av få i Skandinavia behersker jazzgitar tradisjonen til Jo Pass og Wes Montgomery.

Bestill bord  telefon 66 78 54 88 (Lancelot) Forhåndsbestilling blir prioritert

 

Torsdag 18.juni kl. 19.30 – Asker Jazzklubb  – Lancelot  kl. 100,-

Jazzin`Sailors

Disse muntre herrer har lang erfaring med blå toner på alt fra brune spillesteder til glitrende ballsaler. Maritime jazzlåter står selvsagt i sentrum, men en og annet swingende julelåt er ikke til å unngå. Repertoaret er i utgangspunktet hentet fra jazzens barndom og det man kan kalle den rene dixielandstilen, men både Duke Ellington, Jan Eggum og Sting spøker i kulissene.

Alf Henriksen: piano, Børge Tronrud: vokal/saks, Jan Inge Melseter: vokal/trombone og Terje Engen:trommer og Harald Skogli: bass.

 

Bestill bord  telefon 66 78 54 88 (Lancelot) Forhåndsbestilling blir prioritert

.

 

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb