Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 11

Torsdag 12.mars kl. 19.30  – Fri entre

Løs Snipp med Reidar Myhre

Velkommen til en uhøytidlig stund med god stemning og løs snipp.

Fem kjente musikere spiller eviggrønne favorittmelodier og klassiske jazzlåter knyttet sammen med muntre historier fra et langt liv i bransjen. Musikk og underholdning i skjønn forening.

REIDAR MYHRE – Saksofoner
Reidar er mann med en lang musikkarriere bak seg. Det hele begynte med danseorkesteret The Gamblers på 60-tallet. Deretter ble det Reidar Myhres Orkester som igjen ble til Arman Sumpe Dur Express/Popol Vuh. Siden har han jobbet med utallige band og samarbeidet med artister fra hele verden. Han spiller alt fra sopran til baritone saksofon, og er et oppkomme av gode anekdoter fra musikklivet.

PHILIP A. KRUSE – Trompet, Flygelhorn,Vokal
Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Philip har spilt,skrevet og produsert musikk i alle  genre for en mengde artister. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt  sentrale verv i bransjens organisasjoner. Er for tiden dirigent for Kampen Veteranorkester og styreleder i Norsk Musikkforlag.

FREDDY HOEL-NILSEN – Piano
Freddy er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en imponerende profesjonell karriere og var for noen år tilbake en av  byens mest benyttede studiomusikere. Han har samtidig arbeidet i over  30 år som lektor ved Musikkhøyskolen i Oslo. Freddy mestrer alle stilarter og imponerer alltid med sitt virituose og svingende pianospill.

BJØRN KRUSE – Bass
Fra 1972 var Bjørn aktiv i rundt 20 år som jazzmusiker (saxofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker) og i en  årrekke var han professor i komposisjon ved Norges musikkhøgskole. Han har skrevet tre bøker i musikkteoretiske emner. Hans verkliste består nå av over 150 verk, og flere er jevnlig fremført i Norge og utlandet. Den omfatter kor- og kammermusikk, flere solokonserter og orkesterverk og fire operaer. Bjørn er også maler, med seneste utstillinger ved Galleri Albin Upp i Oslo.

ERIK K. JØKLING – Slagverk
Erik er en stødig, og lyttende trommeslager som har lang fartstid i flere populære band som “Ett Fett Storband”, “Green Peppers”,“MonicaZ Vals”, og “Tine Ting Helseth kvintett”. Erik engasjeres stadig av “Det Norske Blåseensemble”, og Forsvarets korps i Horten og Bergen. Han har høstet stor anerkjennelse for sitt eget prosjekt “Made in Corea”.

Fredag 13.mars kl. 19.30  – Billetter

Far Out med Tribute to Steely Dan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Steely Dan var en av 70-årenes mest kreative rockegrupper i grenselandet mellom pop, jazz, blues og funk og fikk Grammypris i 2001 for utgivelsen «Two against nature».

Far Out presenterer musikken fra hele katalogen (1972- 2003) og supplerer med favoritter som Stevie Wonder, Gino Vanelli og Robben Ford. Med dreven vokalist, full blåserekke og kordamer ligger alt til rette for en kveld med trøkk, funk og groovy storbysound. Dette er Far Out!

Vokalist: Pål Sandnes
Bandet: Bjørn Bolstad, Per- Edvard Valø, Per Jønland og Rune Haraldsen, Blåserekke: Stig Solheim, Torgeir Vethe og Børge Tronrud
Korister: Cecilie Ranke og Cathrine Lund

 

 

Lørdag 14.mars kl. 14.00  – Fri Entrè

Oslo Storband med Sigurdur Flosason og Åse Karin Hjelen

Saksofonisten Sigurdur Flosason har vært en ledende kraft på den islandske jazzscenen de siste tre tiårene. Med ca. 30 CD-er i baklomma og utallige priser, kan han trygt kalles en legende.  for å bli legendarisk kreves det noe unikt, en tone ingen andre har. Med seg til Asker Jazzklubb tar han med seg klangfull egenkomponert storbandmusikk som spenner fra glede til vemod – alltid melodiøs og lett tilgjengelig. Flosason vil både lede bandet og være solist i samspill med flere av bandets egne dyktige solister. For å toppe det hele vil Asker-favoritten Åse Karin Hjelen bidra som vokal-solist på flere av Flosasons komposisjoner. Swing it!

 

Legg igjen en kommentar