Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 8

Torsdag  20.februar kl. 19.30 – Lancelot

Trio de Janeiro med Knut Riisnæs

Trio de Janeiro fikk spellemannspris for sitt debutalbum «Brazilikum» i 1993, og ble da for alvor kjent på landsbasis. Trio de Janeiro er et glimrende live-band, med en særegen, slentrende eleganse. Trio de Janeiro har gjestet så vel TV/radio som de fleste norske festivaler og konsertlokaler av betydning. turneer med Rikskonsertene har det også blitt. Med seg har de Norges fineste tenorsaksofonist, Knut Risnæs. Musikk som varsler glade sommerdager!

Sakset fra tidligere bandomtale:

”Vi vil selvfølgelig spille fra bossaens standardreportoir,  Jobim klassikere er selvskrevne, men vil også søke å vise hvordan denne stilarten har påvirket vår vestlige musikk. Morsomt er også å høre hvordan våre hjemlige klassikere høres ut som bossa. Grieg , Prøysen og Sandbeck lar seg høre i ny «brasiliansk»drakt. Vi kan kalle kveldens program for «bossa nova-genseløs samba»

 

Lørdag  22.februar kl. 14.00    – Fri entré

Jazzbandet GN7

Bassisten Gunnar Nilsen har kommet over noen arrangementer pianisten Per Husby i sin tid gjorde for septett.
Arrangementene var oppsiktsvekkende gode, og Husby hadde stor suksess på flere konserter, bl.a. på Kongsberg Jazzfestival.
Gunnar Nilsen har satt sammen en septett som garantert vil yte Husbys arrangementer rettferdighet. Komposisjonene er av Benny Golson, Duke Pearson, Jimmy Heath m.fl.

Tancred Heyerdal Husø (trompet), Oreste Kindilide (sax), Gunnar Eldevik (sax)
Kjell Svalestuen (sax), Bent Østebø Johansen (piano), Thomas Bjørndal (trommer)
og Gunnar Nilsen (bass) 

Legg igjen en kommentar