Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 3

Torsdag  16.januar kl. 19.30 – Lancelot

Frode Kjekstad Trio

CD-release av min egen trio i januar.   Innspilling høsten 2019
Jeg kommer til å gjøre dette med Stig Hvalryg på bass og enten Magnus Eide eller Andreas Bye på trommer. Det blir mest sannsynlig også på den akustiske nylonstrengsgitaren, som har en veldig fin publikumsappell

 

 

Lørdag  18.janauar kl. 14.00 – Lancelot

Gamle Sandviks Storband  «Made in Sandvika»

Gamle Sandvika storband presenterer swing, latin og ballader i en melodisk og lekker storbandinnpakning. Musikken er blant annet hentet fra tidligere samarbeid med solister som organisten Palle Wagnberg, saxofonisten Rune Nicolaysen og vokalisten Susanne Fuhr. I tillegg presenteres Svein Therkelsens suite tilegnet bandet og dets veteranmedlemmer. Svein spiller bass i orkesteret. Det blir publikumsvennlig musikk med fengende rytmer og bandets egne, suverene solister, alt arrangert og komponert av bandets egen medlemmer – «Made in Sandvika».

Gamle Sandvika storband er et samlingssted for halvprofesjonelle musikere som gjerne spiller i flere ulike band. Orkesteret eksisterte i mange år på prosjektbasis med Frode Thingnæs som musikalsk leder. Nå drives orkesteret på permanent basis under Biørn Barlos ledelse. Storbandet har opptrådt på blant annet Oslo Jazzfestival, Kongsberg Jazzfestival, Cosmopolite, Konserthuset, Victoria Scene, Herr Nilsen og en rekke jazzklubber på Østlandsområdet.

 

23.1  19.30 – Carl Henrik Nilsen Kvartett “Come Fly With Me”
25.1  14.00 – Asker Washboard Five med Edit Skattør
28.1  12.00 – Jazzlunch Asker Swing Department med Inger Farstad
30.1  19.30 – Five Shades of Sax  med Edit Skattør
1.2    14.00 – Julie Dahle Aagård, Anders Aarum og Andreas Amundsen bass
6.2    19.30 – Swing Companiet Randi Gunhildstad og  Are Ølberg vokal
8.2    14.00 -Prime Time SMASH 2020  – med unge talenter

Legg igjen en kommentar