Jazz i Asker uke 47

Torsdag 21.november kl. 19.30 – Fri entre

Four Corners

Dette firkløveret består av noen av de mest hardtswingene unge musikerne i den norske jazzen i dag, og de byr opp til en helaften på Lancelot med melodisk og swingende jazz. Med Simen Kiil Halvorsen på trompet, Kjetil Jerve på piano, Håkon Norby Bjørgo på bass og Raymond Storaunet Lavik på trommer ligger alt til rette for en konsert du ikke vil gå glipp av, spekket med ballader, blues og perler fra den store amerikanske sangboka som varmer i novemberkveldens kulde og mørke. 

 

Fredag 22.november kl. 19.30 – Billetter

Jul med Frank Sinatra, Bing Crosby og Tony Benett

Sangeren Henrik Getz vil ringe julen inn med juleklassikere fra Bing Crosby, Tony Bennet og Frank Sinatra. Sammen med bandet, vil dette gi deg en ordentlig julefølelse og minner helt tilbake til barndommen, hvor du våknet opp til god musikk, og julestrømper over peisen.

White Christmas, Jingle Bells og O holy Night er bare noen av låtene man elsker å høre i julen.

Bandet: Tommy Stensrud piano , Tov Ramstad kontrabass, Ole Tom Torjussen trommer, Hallvard Braathen Steinhovden  cello og Yngvard Nygård gitar.

Billetter: 150/100

.

.

.

.

.

 

 

 

Lørdag 23.november kl. 14.00 – Fri entre

Pokerskinn

Førjulslørdag med Pokerskinn. Klassikere som Cheek to cheek, Route 66 og Unchain my heart fremføres med nye norske tekster. Den legendariske jenta fra Spikkestad er for siste gang en representant for det ukjente og uoppnåelige. Neste år er hun bare en sambygding med alle de andre jentene som dukker opp i Pokerskinns repertoar.
Ved siden av de faste medlemmene vil bluesgitarist Hans Ola Sønsterød og saksofonist Yo Miyata bidra til å skape stor stemning på lørdag.Terje Storli: vokal/munnsp, Ole Petter Jupskås: vokal/gitar; Kjell Hommerstad: git. Lasse Vik p.; Ivar Jemterud bass, Yo Miyota saksofon og Peter Torgersen: trommer

 

 

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb