Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 41

Torsdag 10.oktober kl. 19.30 – Fri Entè

HOT CLUB DE NORVEGE 

 

Høstens hotteste eventyr blir Hot Club de Norvèges store 40-års jubileumsturné. Legendarisk Djangomusikk med de originale pionerene i genren. Dette blir siste sesong med veterangitarist Jon Larsen. Etter nyttår overtar gitaristen Ola Erlien (18) solistrollen i Hot Club de Norvège, og Jon Larsen pensjonerer seg etter mer enn 40 år  på veien

 

Hot Club de Norvège er bedre enn noensinne, og høster terningkast seks overalt hvor de spiller (MoldefestivalenOslo Jazzfestival). Denne sesongen blir aller siste mulighet for å høre gitarist Jon Larsen sammen med Hot Club de Norvège, så ta kontakt så raskt som mulig for å sikre deg en konsert.

HOT CLUB DE NORVEGE består av Jon Larsen(gitar), Finn Hauge(munnspill og fiolin),Gildas Le Pape (gitar), og Svein Aarbostad(bass).

 

Fredag 11.oktober kl. 19.30    200/150

Carl-Henrik Nilsen med Asker Storband

Carl-Henrik Nilsen er klar til å fylle Sinatras «lakksko» denne kvelden . Carl-Henrik gjorde seg bemerket gjennom sine opptredener under Norske Talenter i 2017, der han imponerte både publikum og dommere med sin stemme og innlevelse under fremføringen av My Way i finalen.

Asker Storband startet opp i 1982 og har holt koken i 37 år. Bandet har gjennom tiden utviklet seg til å bli blant de ledende storband i Norge og holder et høyt musikalsk nivå. Saksofonisten Baard Melhus har siden år 2000 vært bandets kapellmester.

 

Lørdag 12.oktober kl. 14.00 – Fri Entrè

Live sings Sassy

– En hyllest til Sarah Vaughan med Live Foyn Friis

 

Live Foyn Friis fra Asker har studert de gamle jazz sangerinnene helt fra barnsben av. Spesielt mange av sangene fra repertoaret til den store Sarah Vaughan har Live tatt med seg seg på veien.   Friis ble nominert til den danske spellemannsprisen med sine 4 album i kategoriene Årets Vokaljazz Album, Årets særutgivelse Danish Music Awards og til en pris i Japan. Hun vant tittelen Årets Unge Jazzkomponist, og Danmarks nye jazzstjerne! Hun er nå flyttet hjem til Norge igjen, og legger nå ut på turné med norske musikere

“Et udtryk så stærkt og på samme tid så gennem musikalsk at det stod klart for alle at her er en kvindelig solist med verden for sine fødder!” Stardust – Wall of Fame – Jette Lykke.Live har med seg en fantastisk trio bestående av Rodrigo Villagra på bass, Bård Helgerud på gitar og Magnus Sefaniassen Eide på trommer.

 

Lørdag 12.10 kl.19.00  – Lancelot    (Billetter)

Årets Bohemball i Asker

10 rettes Tapasmeny Bohemsk velkomst med bobler i glassene!

Lancelot er pyntet til bohemsk aften, er du? «Dine dårlige venner er garantert tilstede!» «Kjedelige gjester er uønsket» Her blir det velduftende menn og dype utringninger!»

Konsert med EDIDA med Edit Geri Skattør og Ida Lind Magne Arnesen piano, Andreas Dreier bass Magnus S. Eide trommer.  Underholdning – Dansemusikk – overraskelser

BORDBESTILLING tlf. 66 78 54 88  – Konsert og meny  Kr. 600,-

Legg igjen en kommentar