Jazz i Asker uke 38

Torsdag 19,september kl.19.30 – Fri entre

MonicaZ Vals – en hyllest til Monica Zetterlund.

Stina Stenerud vokal, Palle Wagnberg Hammond B3, Erik Berg Svela  gitar og Erik Jøkling  trommer.

«MonicaZ vals – en hyllest til MonicaZetterlund», kaller de seg – og en sann hyllest er det! Ikke bare har denne kvartetten funnet sammen på grunn av sine kvaliteter som musikere, men de samles også rundt sin felles kjærlighet til den svenske verdensartisten, noe man føler fra første tone.

«Ett lingonris som satts i cocktailglas», «En blond negress från Värmlands huldraskogar», skrev humoristen og tekstforfatteren Tage Danielsson om Monica Zetterlund i diktet «Det eviga». Den blonde jenta med den svarte stemmen fant veien fra Hagfors til Paris og New York, og ble en av Sveriges aller største stjerner med en karriere som strakk seg over fire tiår. Mest folkekjær for oss i Norden ble hun ved egne tolkninger av svenske folkemelodier, jazz på svensk og som skuespiller i filmer og revyer med blant annet Hasse & Tage.

 

Lørdag 21.september kl. 14.00 – Fri entre

Undecided Jazzband med Katarina Lien

 

Dette er standardjazz av aller ypperste kvalitet

Nå er de tilbake med elegant standardjazz på Lancelot i Asker, en stil de behersker til fulle, og repertoaret er publikumsvennlige jazzlåter som groover og swinger!

Stein Mathisen  trommer, Yngvar Ravneng bass, Kjell Martinsen piano,  Terje Dyrud  gitar,  Egil Aarum  trompet og Katarina Lien vokal.

 

 

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb