Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 10

Torsdag 7.mars kl. 19.30 – Fri Entrè

Christiania 12

Det lille storbandet Christiania 12 har gjort det samme siden de ble etablert i 1992 – spilt god musikk. Noen av kongerikets aller best musikanter i trad-, swing- og mainstreamtradisjonen har helt siden starten utgjort kollektivet Christiania 12, et glitrende storband av typen som var vanlig på slutten av 20-tallet og begynnelsen av 30-tallet. Vi kjenner igjen både sound og repertoar fra Fletcher Hendersons, Duke Ellingtons og Louis Russells orkestre. 12 legendariske, norske jazzmusikere kommer til Asker Jazzklubb:

Anders Bjørnstad, Torstein Kubban og Erik Eilertsen tp, Ola Rønnow og Harald Halvorsen tb, Johan Bergli, Øistein Isachsen og Peter Opsvik sax/cl, Arild Berger pno, Børre Frydenlund bjo/git/vo, Svein Aarbostad bass og Bjørn Olufsen dms.

Dette er store musikere i et lite storbandformat!

 

Lørdag 9.mars kl. 14.00 – Fri Entrè

Dawn Allan med band

Foto: Tordis Ødbehr

Dawn Allan (UK) har sunget ”London rundt” i over et tiår. West End hotellene og ikke minst de populære Jazz Tours på Themsen har vært hennes hovedscene. Med sin norske kvintett bestående av Gunnar Knudsen  sax og vokal,  Janusz, piano, Bjørn Svendsen bass og  Finn Torgersen trommer  skaper hun internasjonal showbizz-stemning med sine standards-tolkninger fra repertoaret til de store vokalistene i jazzhistorien.

 

 

Det lønner seg å være medlem av Asker Jazzklubb Rimeligere pris på mat og drikke

Medlemskap i Asker Jazzklubb Send Kr. 450,- til konto 0539.2621980, og vi sender medlemskort. Rabatt på mat & drikke på Lancelot.  Medlemskapet er en viktig økonomisk støtte for Asker Jazzklubb.

Jazzreiser til Hellas og Kroatia
Kardamili 4.-10.mai ……..noen plasser igjen med Apollo
Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival i Kroatia 26. sept – 5. okt.
Flyvninger med Apollo:
Lørdag 21. sept – lørdag 5. okt – 14 dager og hele festivalen
Onsdag 25. sept – onsdag 2. oktober  – deler av festivalen
Lørdag 28. sept – lørdag 5. oktober – hoveddelen av festivalen
Salget har startet
https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser

Legg igjen en kommentar