Jazz i Asker uke 3

Torsdag 17.januar kl. 19.30 – Fri Entrè

Skitthegga Swing

Her blir det skikkelig New Orleans stemning!

Skitthegga Swing spiller det meste innen swingjazz, New Orleansjazz, trad og dixieland med drivende komp, gode solister og stor spilleglede.

jazzmusikere: John Arne Johansen (klarinett) Runa Sæther (kornett), Trygve Bauck (trombone), Arnfin Haavik (piano), Kjell Aubert (banjo og vokal), Nils R. Crawford (tuba) og Dag Henning Sæther (trommer)

 

Lørdag 19.januar kl. 14.00 – Fri entre

 Georg Reiss klarinett/sax og David Skinner piano 

Reiss på Skinner og stopp på Asker Jernbanestasjon der ligger Asker Jazzklubb

Det er to erfarne, veldig eklektiske jazzmusikere med store ører – metaforisk sagt – Georg Reiss og David Skinner som spiller på Asker Jazzklubb denne torsdagen.

De har forskjellig bakgrunn innenfor jazzen, men det de har til felles, er  fokus på genuin improvisasjon og samspill. De har opplagt et kjærlighetsforhold til det uforutsigbare. De tar utgangspunkt i velkjente jazzlåter fra bl.a. Fats Waller, Benny Goodman, GeorgeGershwin  og – der og da – gjør dem til sine egne. Det kan forventes swing, stride piano og virtuose klarinettsoli.

.

.

.

 

 

Medlemskap i Asker Jazzklubb

Send Kr. 450,- til konto 0539.2621980, og vi sender medlemskort. Rabatt på mat & drikke på Lancelot.  Medlemskapet er en viktig økonomisk støtte for Asker Jazzklubb.

Jazz på Gran Canaria i januar – alt utsolgt med Apollo, men mulighet til å komme seg hit på andre måter. Ving, Tui, Norwegian.

Alle er hjertelig velkommen til hotel Colina Mar for jazzkonsertene – trenger ikke bo på hotellet. Knallsuksess og stuvende full på kveldskonsertene.

Kardamili i Hellas – kun 23 plasser igjen på Apollo flyet 4. mai – festival 4.-11. mai. Mulig å være i 14 dager eller mer.

https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser

Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival i Kroatia.

Makarska i Kroatia – pågangen var så stor så salget hos Apollo har startet. Flyvninger 21.09.-05.10 – 14 dager, og man får hele festivalen. Flyvning 25.09.-02.10 – deler av festivalen. Flyvning 28.09. – 05.10. Hoveddelen av festivalen.

Legg igjen en kommentar

© Asker Jazzklubb