Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 46

Torsdag 15.november kl. 19.30  – Lancelot – Fri Entrè

«I Got Rhythm» – Tribute konsert til George Gershwin

Bli med på en nostalgisk musikalsk reise tilbake til den første halvdel
i det 20. århundre! Perler av «The Gershwin Songbook» blir presentert denne kvelden.

Musikere: Edit Skattør-  vokal, Børge Tronrud- vokal/saksofon , Magne Arnesen – piano
Andreas Dreier-  bass og Espen Rud- trommer

.

 

Lørdag 17.november kl. 14.00  –  Lancelot – Fri Entrè

Tribute to Dinah Washington med Susanne Fuhr

.
Susanne Fuhr og Gamle Sandvika storband presenterer i prosjektet «Tribute to Dinah Washington» bittersøt, bluesy og swingende musikk fra 50- og 60-tallet. Dinah Washington var på den tiden USAs største fargede vokalist. Vokalisten Susanne Fuhr er tilbake på storbandarenaen med mange av sine gamle samarbeidspartnere som nå er i finne i Gamle Sandvika storband.
Dinah Washington hadde på 50- og 60-tallet flere store hits med storband og store orkestre. Mest kjent er Mad about the Boy og What a Difference a Day Makes. Disse og mange andre låter har vi nå tilrettelagt for storband og Susanne Fuhrs store stemme.
Susanne Fuhr sang fast med Sandvika storband på 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet. Etter den tid har hun hatt en karriere som skuespiller og vokalist med egne band. Nå er hun tilbake med mange av sine gamle venner blant veteranene i Gamle Sandvika storband. Hun er kanskje den norske vokalisten som beste kan fronte et storband.
Gamle Sandvika storband er et samlingssted for storbandmusikere som gjerne spille i flere ulike band. Kjernen er musikere som har spilt/spiller i Sandvika storband. Vi har opptrådt på Oslo Jazzfestival, Kongsberg Jazzfestival, Cosmopolite, Konserthuset, Victoria Scene, Herr Nilsen og en rekke jazzklubber på Østlandsområdet.
.
.

Lørdag 17.november kl. 18.00  –  Vardåsen Kirke  Kr. 200,-

Five Shades of Sax vokal prost Berit Øksnes

 

 

 

 

 

 

.

Støtt Asker Jazzklubb gjennom medlemskap.

Tilbud – kr. 450,- gjelder ut året og hele 2019. Rabatter på mat og drikke på være jazzkonserter på Lancelot. Konto 0539.2621980.

.

JAZZTURER

Jazz i Puerto Rico på hotel Colina Mar på Grand Canaria. Bestill turen hos Apollo. www.apollo.no  avgang lørdager kl. 09:00

Lørdag 1. desember – lørdag 8. desember
Carl Petter Opsahl, A twist of Cole, Eirik Svela m.fl.

Lørdag 8. desember – lørdag 15. desember
Oslo Swingers Club og Live Foyn Friis kvartett

Lørdag 15. desember – lørdag 22. desember
Hot Club de Norvège og Frides kvartett

Lørdag 5. januar – lørdag 12. januar
Swing it Dixieband pluss en trio

Lørdag 12. januar – lørdag 19. januar
Green Pepper pluss en trio

Lørdag 19. januar – lørdag 26. januar
Aspheim Oldtimers og Jan Inge Melsæter trio

Tre konserter på kveldstid kl. 21:00 i restauranten i løpet av uka, en jamsession samt to lunchkonserter ved bassenget kl. 13:00 – 15:00

New Orleans – French Quarter Festivalen 2019 Bjarne Sten Aaserød har  tur til New Orleans 8. – 22. april 2019. French Quarter Festivalen og påsken med parader. Oslo – London – New Orleans, kun et stopp. Kr. 26.000,- pr. person i dbl.rom  Kr. 35.000,- for sgl. rom. Påmelding innen 29. oktober.

Kardamili International Jazz Festival 4. – 11. mai 2019 på Peloponnes i HellasApollo har 54 ledig plasser. Bestilles hos www.apollo.no

Bjarne Sten Aaserød har tur 2. mai med Norwegian  til Athen og retur 14. mai fra Athen. Du bestiller fly sjøl. Det er buss fra flyplassen til Kardamili t/r og han ordner med hotell hvis det er ønskelig. Ta kontakt bjarne@sarpjazz.no  eller 971 16654

.

.

.

 

Legg igjen en kommentar