Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 38

Torsdag 20. september 19:30 – Fri entrè

CHRISTIN MALMBERG med Five Shades of Sax

Det er på tide at Askers jazzinteresserte får høre vokalisten Christin Malmberg fra Kråkerøy! Hun er et fyrverkeri av en dame som er en meget populær artist i sitt hjemfylk

Samarbeidet med Five Shades of Sax startet under Gamlebyen jazzfestival i Fredrikstad tidligere i år hvor de holdt en meget vellykket konsert sammen.

Christin er musikkalsk meget allsidig, og til konserten på Lancelot har hun plukket et knippe flotte melodier fra standardlåtenes eviggrønne hage.

Christin Malmberg er definitivt en artist som både bør høres og sees. Nå har du anledning til å gjøre det i Asker. På Norges eneste jazzklubb med egen togstasjon!

CHRISTIN MALMBERG er en allsidig musikalsk dame med stort komisk talent. Liker seg ikke minst på jazzscenen bl.a. sammen med sin far, Jan Erik Ulseth på tenorsax.

Hun er musikk- og drama-utdannet. Medvirket i show, teater og TV siden barnsben av og sangskolert gjennom 12 år i Nrk’s jentekor. Sunget mange år i liveband og turnert rundt i Norge. I hjembyen Fredrikstad har Christin  medvirket i en rekke konserter og musikaler : Isfront, Blanke messingen, Stabbur-Nilsen og Reisen til julestjernen.

Hun har vært med i Brottet på Hvaler i Stenhoggern, Brottsjø, Sommerdrømmen og Jeppe.

Til daglig jobber hun som sosialpedagog og sal & scenelærer på Kvernhuset ungdomsskole.

 

Lørdag 22. september 14.00 – Fri entrè

Undecided Jazzband

Dette er standardjazz av aller ypperste kvalitet.

Nå er de tilbake med elegant standardjazz på Lancelot i Asker, en stil de behersker til fulle, og repertoaret er publikumsvennlige jazzlåter som groover og swinger!

Helene Sannem Heian Løvik    Vokal fra Moss, Stein Mathisen  trommer  fra Sarpsborg, Yngvar Ravneng  bass fra Sarpsborg, Kjell Martinsen  piano fra Halden, Terje Dyrud gitar fra Sarpsborg  og Egil Aarum  trompet  fra Moss.

 

Sarpsborg Jazzklubb, New Orleans Jazzklub og Asker Jazzklubb informerer:

Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival 27. sept – 5 oct i Kroatia
Flyvning 29. sept – 6. okt. fra Oslo – utsolgt.  Ledig og veldig billig: 26. sept – 3. okt
Bestilles her: https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser

Puerto Rico på Grand Canaria i desember og januar
01.-08. des. Carl Petter Opsahl m.fl. A Twist of Cole og flere andre
08.-15. des. Oslo Swingers Club pluss et band til
15.-22. des. Hot Club de Norvège pluss et band til
05.-12. jan. Swing it Dixieband pluss et band til
12.-19. jan. Green Peppers pluss et band til
19.-26. jan. Aspheim Oldtimers og Jan Inge Melsæter trio

Du kan være en, to eller flere uker. Ring Apollo hvis du ikke får booket flere uker på nett. Alt foregår på Hotel Colina Mar.  https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser

Kardamili International Jazz FFestival 4.-11. mai 2019 Du kan forhånsreservere hos Apollo, men snart utsolgt – utrolig. https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser

De som vil reise med undertegnede 2. – 14 mai via Athen. Send mail til bja-aase@online.no  Buss fra Sarpsborg og Fredrikstad – Gardemoen t/r og buss fra Athen til Kardamili t/r (fire timer)  Jeg har noen hotellrom igjen. Du booker flybillett sjøl med Norwegian.

 

Medlemskap ut året(1/2 år) kr. 200,- til konto 0539.26.21980. Medlemskapet gir rimelige priser på mat & drikke på Lancelot. Dette spares fort inn.

.

.

 

Legg igjen en kommentar