Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Bohemfest – Du er invitert!

ÆRBØDIGSTE VÆNNER, DERE ER INVITERT!

I anledning af at der arrangeres en uge med «Det gode liv i Asker», har vi glæden af at invitere til «Bohemball» lørdag 23. oktober kl 19.00 i Asker kulturhus. Antræk for damene kan være kort, langt, bukser eller hva man har i skapet, men gjærne med dybe udringninger. Mørk habit eller bohemsk sporty blåtøistof for herrerne – og gjærne med en blød sløife rundt halsen.

Det vil selvfølgelig blive servert drikke og någet at bite i, foruten at man får anledning til at danse til storband og småband i vår store stue.

Vårt serveringspersonale bistår villig med tapning af ønsket drikke til bohemske priser.

Vi glæder os til at se Dere!

Bring med vænligsindede, enslige og uartige vænner.

”Bohem-ballet” i Kulturhuset i Asker lørdag 23.oktober :

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Bohemball/149261521772353?ref=ts

Pris kr 380,- Prisen inkluderer tapasmeny, 2 drikke og musikk. Dans til Buskerud Storband og Pokerskinn. Underholdning med 3PÅ og 4Men only.

Billetter: www.askerkulturhus.no (print at home-løsning)

Info om band som skal spille på Bohem- Festen:
Pokerskinn


Pokerskinn
består av seks menn i sin beste alder, internasjonalt sammensatt fra Høn til Japan. Spiller jazz, Beatles, Elvis, Erik Bye med mer. Og sist, men ikke minst: På sitt beste gode nok til at folk danser – og danser – og danser! Besetning er Bjørn Petter Torgersen (trommer), Yoie Miyata (saksofon og rytmeinstrume…nter), Kjell Hommerstad (gitar), Terje Storli (vokal, gitar og munnspill), Ivar Jemterud (bass) og Ole Petter Jupskås (vokal og gitar).

Buskerud Storband

Buskerud Storband ble etablert i 2009, men har allerede rukket å bli et velrenomert band som spiller både konserter og til dans med svingende storbandrepertoar med musikk av Count Basie, Glenn Miller og Duke Ellington mfl.

 
 
 
 
 
”4 Men Only”
4 men only

 

 

Gruppen er sammensatt av tidligere mannskorsangere med erfaring fra Studenter-sangforeningen, Sangselskabet Guldbergs, Ensemble 96, Pirum (Trondheim) og Sølvguttene (nå ”kvikksølvguttene”?) m.fl.

Gruppen er omorganisert fra kvartetten ”Herreselskapet” som bl.a. sang sammen med Odd Børretzen ved åpningen av kulturhuset. Og som sammen med Børretzen og Göran Fristorp bl.a. reiste rundt med et Bellmanprogram.

Gruppen har spesialisert seg på Barbershop-stilen: Her ble de bl.a. nr. 4 i Nordisk Mesterskap ved Stockholm i år, og har også en 2.plass i internasjonal sangkonkurrranse i Dublin i fjor.

På Bohem-ballet presenteres en del av dette repertoaret, som også inneholder Beatles, jazz mm.

”4 Men Only” består av:

Morten Manshaus (Tenor), Rolf E. Solheim (Lead), Jørn Bue Olsen (Bass) og Harald Schioldborg (Baryton)
 

.‎3på er et band som skaper glede, rører ved dine følelser og leker med ditt øre. De får frem den gode stemningen og det rykker i foten når du hører på dette bandet. 5på har et stort og variert repertoar, som kvintetten byr på med stor spilleglede. En kvintett med musikere tilknyttet Asker jazzmiljø: Harald Skogli, Børge Tronrud, Gordon Selmer Nord.

 
3På

Legg igjen en kommentar