Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker

Torsdag 23.8 kl. 19.30 – Lancelot – Fri entrè

Gyldenløwe Brygge

Gyldenløwe Brygge er det nyeste av tradjazzband som kommer fra Drammen. Navnet har de hentet fra sitt første øvelseslokale. Orkesteret besøkte oss også i august i fjor og skapte liv med sine tolkninger av kjente New Orleans låter. Etter flere konserter rundt på jazzcaféer på Østlandet og ikke minst på sine årlige turneer til Spania, blir de nå betraktet som et virkelig upcoming band. I november i fjor fikk de også hele Stortorvet Gjæstgiveri i Oslo til å reise seg og synge med. Gutta i bandet utøver stor spilleglede og med 3 vokalister i stallen legger de vekt på presisjon og rytme. De spiller flere instrumenter hver seg og selv litt jazz på trekkspill går de heller ikke av veien for. Låter som Wilhelm Tell, West End Blues, High Society, Corrina og Creole Jazz, skaper glede over alt.MUSIKK-      LUNSJ,

 

MUSIKK  LUNSJ,  Lancelot tirsdag  28. august 12:00 – gratis adgang!

Tribute to Adolphe Sax   Five Shades of Sax

 

 

 

 

Sommeren er på hell og vi starter opp igjen med de populære Musikklunsjene på Lancelot.

Musikk, med de beste av de eviggrønne melodiene og muligheter til nyte en smakfull lunsjrett. Five Shades of Sax har funnet frem fra sitt rikholdige repertoar melodier som sikkert ville falt i smak hos oppfinneren av saksofonen, Adolphe Sax.

Hr. Sax hadde neppe kunnet forutse den betydning instrumentet ville få for jazzen da han i 1846 tok ut patent på saxofonen.

Ingen Benny Carter, ingen Charlie Parker, ingen Lester Young, og Five Shades of Sax hadde blitt redusert til en trio med piano, bass og trommer. Ikke rart at Five Shades of Sax ønsker å spille en konsert til ære for Adolphe Sax!

Har du aldri hilst på en saksofonist, eller du har spørsmål hvor det er best å trykke på saksofonen, er Lancelot definitivt

Bordbestilling 66 78 54 88  – Lancelot har god mat og med alle rettigheter

 

Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival 27. september – 5. oktober

Turen bookes her: https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser   rabatt med  A-kortet i Aftenposten

Legg igjen en kommentar