Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz Festival i Kroatia – 27. sept – 5. oktober

Jazzreiser – en musikalsk ferieopplevelse

 Hva med en ferie i varmen med førsteklasses musikalske opplevelser og en svingom på dansegulvet? Vi ønsker deg velkommen med på vår siste nyhet – Jazzreiser. Apollos Jazzreiser er som skapt for deg som ønsker å nyte late soldager med fengende jazzmusikk på dag- og kveldstid.

Flere uker i året flyr vi ned kjente Jazzmusikere fra hele landet til et av våre flotte reisemål. Reisen er arrangert av Apollo og neste tur ut i 2018 er til Kroatia og vår egen Makarska International Autumn Leaves Jazz Festival. Deretter følger 6 uker i desember og januar hvor jazzen inntar det populære leilighetshotellet Colina Mar i Puerto Rico på Gran Canaria.

Det beste av alt – konsertene er gratis for alle våre reisende. Les mer om de ulike jazzreisene under.

 

 

Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival 27. sept – 5. oktober i Kroatia er klar for salg.

For mer info om bestilling gjennom Apollo, sjekk her. https://www.apollo.no/reiser/jazzreiser  Her er det klart for Crand Canaria i desember og januar samt forhåndsreservering til Kardamili neste år.

 

For Makarska det mange muligheter

14 dager – avreise 22.september – hjemreise 6. oktober

10 dager – avreise 26. september – hjemreise 6. oktober

En uke – avreise 26. september – hjemreise 3. oktober

En uke – avreise 29. september – hjemreise 6. oktober

 

Romana Beach Resort blir jazzhotel med frokostjazz og nightcap jazz hver dag under hele festivalen. Vi forsøker å få de fleste gjestene til å booke seg inn der (flott og helt nytt hotel – høy standard), men fritt fram for andre hoteller i Makarska også.

Legg igjen en kommentar