Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 15

Torsdag 12.4  kl. 19.30 – Fri entrè

Christiania 12

Christiania 12 ble startet i september 1992 av musikere fra det tradisjonelle jazzmiljøet i Oslo, og i år markerer ensemblet sitt 20-årsjubileum under Oslo Jazzfestival.

Repertoaret til Christiania 12 tar utgangspunkt i originalstoff fra jazzens første storhetstid. Det dreier seg om genuin og svingende jazz fra 1920- og 1930-årene med klassikere av blant andre Louis Armstrong, Fletcher Henderson, Count Basie og Duke Ellington. I senere år har ensemblet også innlemmet norske jazzkomposisjoner fra krigstiden i repertoaret.

Christiania 12 er et særdeles ettertraktet ministorband med et knippe av våre dyktigste jazzmusikere i rekkene.

 

 

 

Lørdag 14.4 kl.14.00 – Fri entrè

Petter Hauglum Bermingrud med Drammen Storband

Petter Hauglum Bermingrud er vokalist og låtskriver fra Drammen  kommer til Asker med Drammen Storband. Han har sin bachelor i utøvende jazzvokal fra Universitetet i Stavanger, der kjærligheten til den historiske jazzen blomstret. Som jazzsanger og crooner med storband er Petter i sitt virkelige ess.

Drammen Storband består av en blanding av nåværende og tidligere profesjonelle musikere samt gode amatører. Bandet spiller vesentlig mainstream storbandjazz insprert av Count Basie, Buddy Rich o.l.

Drammen Storband har hatt et fint år 2017 og gleder seg til å spille på Lancelot i april.

 

Tirsdag 17.april  kl. 12.00 – Musikk – Lunch på Lancelot

Five Shades of Sax

Bordbestilling 66 78 54 88  – Lancelot har god mat og med alle rettigheter. Lancelot perfekt tilrettelagt for rullestolbrukere.

.

.

.

Kardamili International Jazz Festival 5.- 12. mai 2018

Noen plasser igjen. Ta kontakt med stein.andersen@apollo.no

 

 

Legg igjen en kommentar