Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 12

Torsdag 22.3 kl. 19.30 – Lanselot – fri entre

 Royal Garden Jazzband 

 ROYAL GARDEN JAZZBAND  er et av Norges nest eldste tradband.

Musikerne har kjent hverandre siden begynnelsen på 60 tallet og det er en sammensveiset gjeng publikum får stifte bekjentskap med når de kommer til Asker på torsdag. Stilmessig spenner Royal Garden Jazzband over alt fra New Orleans til swing-jazz, ja til og med Stevie Wonder er på repertoaret. Men hovedvekten ligger på ”moderne” dixieland à là den Eddie Condon var eksponent for på 40-og 50-tallet. Mange av ”låtene” er selfølgelig også hentet fra Louis Armstrongs repertoar gjennom mange år. Royal Garden Jazzband har deltatt på mange festivaler i inn og utland. Høydepunktet var selvfølgelig Jazz & Heritage Festival i selveste New Orleans.

Trompet: Petter Falch, Trombone Jan Inge Melsæter, Klarinett: Finn Arnesen, Piano: Arild Berger, Bass: Oivind Tangen og Trommer: Egil Arnesen

 

Lørdag 24.mars kl. 14.00  – Lancelot – Fri entrè

Jamsession

Ta med instrumentet og gjør klar for en cool ettermiddag med musikk og moro. Jamsession under ledelse av Andreas Dreier trio.

 

Blåsere, Strykere, Sangere, Bandfolk… barn og voksne… begynnere og øvede… kort sagt alle som har lyst på bli med til å spille, synge, lære nye sanger eller bare høre på. Så invitere Asker jazzklubb hermed til koselig musikalsk ettermiddag. Alle nivåer er velkommen.

Super komp: Magne Arnesen – piano, Magnus Eide – trommer og Andreas Dreier – kontrabass

 

En riktig god påske til aller våre jazzvenner.  5.april konsertstart etter påsken med «My Shining Hour»

.

.

 

.

 

Legg igjen en kommentar