Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 6

Torsdag 8.februar kl. 19.30 – Fri entrè

Petter Opsahl Kvartett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette blir en konsert med varm og lun stemming.

Kvartetten er bygget rundt Carl Petter og mye av hans musikk i tillegg til kjente og kjære melodier fra 20 – 40 tallet. Det er rotfestet i New Orleans tradisjonen, men de søker å fornye og utvikle og trekke og dra i tradisjonsmusikken og jeg synes bandet lykkes i dette. Musikken fremstår som levende, ung og frisk.

Carl Petter Opsahl ; klarinett/bassklarinett, Anders Aarum piano, Svein Aarbostad på bass og Bjørn Olufsen, trommer.

 

 

 

Lørdag 10.februar kl. 14.00 – Fri entrè

Music With Z – en hyllest til Monica Zetterlund

Music with Z er en hyllest til det svenske jazz-ikonet Monica Zetterlund. Bandet, med vokalist Gro Bjørnnes i front, fremfører sine favoritter fra den svært omfangsrike Zetterlund-katalogen. En konsert med Music with Z er en reise i Monica Zetterlunds kontrastfylte liv og karriere. Dette kommer til uttrykk i melankolien i de svenske folketonene og livsgleden i musikal, kabaret og evergreen-repertoaret. I sine personlige, drivende, energiske og lyriske tolkninger fanger Music with Z lyden og stemningen av en æra, for mange gullalderen i skandinavisk jazz.

Besetning: Gro Bjørnnes – vokal, Frode Kjekstad – gitar, Helge Flatland – piano, Andreas Dreier – kontrabass og Magnus Sefaniassen Eide – trommer

Bassisten Andreas Dreier fyller 40 år !!!!…. dette feires med konsert med bandet Music With Z.

Legg igjen en kommentar