Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til Jazz i Asker

Torsdag 30.november kl. 19.30 – Fri entrè

Oslo Swingers Club

Oslo Swingers Club varmer danseglade føtter med dristige toner som minner om den brennhete swingjazzen som herjet på 1930-tallet. Bandet skriver låter om livet nesten ett hundre år senere, og finner løsningen til moderne problemer i swingens tidløse optimisme. Bandet har siden 2015 pumpet ut originale swingperler såvel som hits fra 1930-tallet i Oslos scener, barer og danseklubber.

Emily Brannigans kraftfulle og særegne vokal passer perfekt til kvelder med og uten dansepartner. Sammen med Tor Ezakis lekende gitarsoloer á la Django Reinhardt, Tim Lowersons virtuose saksofonimprovisasjoner er Oslo Swingers Club et uimotståelig rytmemaskineri

https://www.youtube.com/watch?v=Jy_ixtWfsx8

https://www.youtube.com/channel/UCSZ2HU_k4tBHgJGtv9sPAWg

Link til Facebookside: https://www.facebook.com/OsloSwingersClub/

 

 

Lørdag 2.desember kl. 14.00  – Fri entrè

«Tradisjonen tro så sørger Vollen Big Band og Majken Christiansen for at du kommer i den rette julestemningen på vei inn i adventstiden. Det blir servert et variert utvalg av fengende julearrangementer, ballader og tradisjonsmusikk. Vi er glade for nok en gang å skulle samarbeide med Majken Christiansen, den ultimate jazzartisten som formidler sanger i Ella Fitzgerald- stil.

Legg igjen en kommentar