Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 43

Torsdag 26.oktober kl. 19.30  – Lancelot

LØS SNIPP

Velkommen til en uhøytidlig stund med god stemning og løs snipp.

Fem kjente musikere spiller eviggrønne favorittmelodier og klassiske jazzlåter knyttet sammen med muntre historier fra et langt liv i bransjen.

REIDAR MYHRE – Saksofoner

Reidar er mann med en lang musikerkarriere bak seg. Det hele begynte med danseorkesteret The Gamblers på 60-tallet. Deretter ble det Reidar Myhres Orkester som igjen ble til Arman Sumpe Dur Express/Popol Vuh. Siden har han jobbet med utallige band og samarbeidet med artister fra hele verden. Han spiller alt fra sopran til baritone saksofon, og er et oppkomme av gode musikerhistorier.

PHILIP A. KRUSE – Trompet, Flygelhorn,Vokal

Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Philip har spilt,skrevet og produsert musikk i alle  genre for en mengde artister. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt  sentrale verv i bransjens organisasjoner. Er for tiden dirigent for Kampen Veteranorkester og styreleder i Norsk Musikforlag.

FREDDY HOEL-NILSEN – Piano

Freddy er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en imponerende profesjonell karriere og var for noen år tilbake en av  byens mest benyttede studiomusikere. Han har samtidig arbeidet i over  30 år som lektor ved Musikkhøyskolen i Oslo. Freddy mestrer alle stilarter og imponerer alltid med sitt virituose og svingende pianospill.

BJØRN KRUSE – Bass

Fra 1972 var Bjørn aktiv i rundt 20 år som jazzmusiker (saxofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker) og i en  årrekke var han professor i komposisjon ved Norges musikkhøgskole. Han har skrevet tre bøker i musikkteoretiske emner. Hans verkliste består nå av over 150 verk, og flere er jevnlig fremført i Norge og utlandet. Den omfatter kor- og kammermusikk, flere solokonserter og orkesterverk og fire operaer. Bjørn er også maler, med seneste utstillinger ved Galleri Albin Upp i Oslo.

ERIK K. JØKLING – Slagverk

Erik er en stødig, og lyttende trommeslager som har lang fartstid i flere populære band som “Ett Fett Storband”, “Green Peppers”,“MonicaZ Vals”, og “Tine Ting Helseth kvintett”. Erik engasjeres stadig av “Det Norske Blåseensemble”, og Forsvarets korps i Horten og Bergen. Han har høstet stor anerkjennelse for sitt eget prosjekt “Made in Corea”.

 

Lørdag 28.oktober kl. 14.00  – Lancelot

Tyske stjerne saksofonist Klaus Graf med Føyka Storband

Føyka Storband får igjen besøk av den tyske stjernesaksofonisten Klaus Graf. Han er utdannet ved musikkhøyskolen i Köln, og har spilt i kjente storband som SWR big band og Geir Lysne Listening Ensemble. Vi vil servere et variert utvalg av jazz- og swingmusikk, både låter vi har spilt tidligere og nye låter. Klaus Graf og Eckhard Baur er solister, i tillegg til bandets egne musikere.

 

Lørdag 28.oktober kl. 18.00  – Vardåsen Kirke

FIVE SHADES OF SAX MED BERIT ØKSNES VOKAL

Asker Y’s Men’s Club som er en seniorklubb for KFUK og KFUM, har i en årrekke arrangert jazzkonserter i Asker og Vardåsen kirker,  der overskuddet av konsertene har gått til støtte av barne- og ungdomsarbeid i menighetene.

Årets konsert vil bli holdt av orkesteret FIVE SHADES OF SAX som består av en sax-rekke på fem menn, med piano, bass og slagverk i tillegg.

FIVE SHADES OF SAX er et unikt orkester der full saxerekke med komp ikke er hverdagskost. Orkesteret spiller melodier som alle som har levd en stund kjenner. Her finnes mye av kremen av evigunge melodier, ikledd fantastiske spesialskrevne arrangementer.

Siden 2016 har orkesteret også hatt ingen ringere enn  prosten i Asker, Berit Øksnes,  med som vokalist. Det skal også skje denne gang, og programmet vil ha med litt allsang under vokalist Berit og orkesterets ledelse.

Arrangementet vil være todelt med pause og gratis servering av kaffe og kaker mellom de to konsertavdelingene. Billetter selges ved inngangen fra kl. 17.00, og billettprisen er satt til  200 kr.

.

.

.

 

Legg igjen en kommentar