Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 21

Torsdag 25.mai kl. 19.30 – Lancelot – fri entré

Ian & the Jazz Heads

14www_2015_09_12_Jam-Session_fot_PiotrZablocki_dscf2610103

 

Den britiske saksofonisten Ian Trewhella har vært en del av jazzscenen i UK, USA, Tyskland , Polen, Israel, Kypros og Spania før han landet i Norge. Nå er han i gang med nytt band med musikere fra Hedmark, Oslo og Aserbajdsjan.

Ian & the Jazz Heads har en uhøytidelig men engasjerende tilnærming til et bredt repertoar, som omfatter egne tolkninger av ukjente standardlåter, funk, fusion og latin jazz.

Ved siden av Ian på saksofon og fløyte spiller jazzhodene gitar, keyboard, bass og trommer.

 

Lørdag 27 mai kl.14.00 Lancelot – fri entré

Nytt møte med Pokerskinn

Pokerskinn3

Etter en lørdager i fjor med fullt hus og god stemning lover Pokerskinn også denne gangen mange kjente standardlåter framført med entusiasme og humør. I tillegg til sitt faste og trofaste publikum, håper de spesielt på stort frammøte av «evigunge jenter» fra Høn, Måsan, Spikkestad, Hvalstrand og Bondi som alle har en helt sentral plass i en rekke nyskrevne tekster. Og ikke minst – har du gode minner fra eplehagen og Tesen i gamle Asker sentrum – ja, da bør du møte opp denne lørdagen.

 

Søndag 28.mai kl. 19.00 – Kistefossdammen i Heggedal

Splendid Jazz musikk med Blended.

BLENDED HORNS 004

Sekstetten Blended Horns representerer, som navnet antyder, mye godt på en gang. Repertoaret er lånt fra jazzlegender som Duke Ellington og Charlie Parker, Tad Dameron og Thelonius Monk, Michelle LeGrand, Horace Silver, Thad Jones med mer

Det spesielle med dette ensemblet er de unike arrangementene hentet fra ”skattekisten” til Norges store basshøvding, Erik Amundsen.

Børge Tronrud på saksofon og sang. Per Øystein Funderud piano, Svein Helge Birkeflet trombone Stig Solheim trompet og flygelhorn, Harald Skogli på bass og Ronny Skjold trommer.

 

 

Tirsdag 30.mai kl. 12.00 – Lancelot – fri entrè

Jazzlunch med Five Shades of Sax

 

Five shades 2017

.

.

.

.

.

Legg igjen en kommentar