Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

JAZZ I ASKER UKE 3

Torsdag 26.1 kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

4Sure med Erik Halvorsen og Dave Edge

4Sure

Bandet 4Sure (Sture Janson, bass, Sjur Bræin, piano, Jens Ivar Dagestad, trommer, Knut Mikalsen, gitar) ønsket i år å feire 30-årsdagen for utgivelsen av den kritikerroste LP/CD’en «Good News» med den irske gitaristen Louis Stewart.  Dessverre gikk Louis Stewart bort i september.

Bandet, med gjestene Erik Halvorsen, trompet, og Dave Edge, saksofoner, vil allikevel forsøke å gjenskape stemningen og musikken fra «Good News». De vil også markere Louis Stewarts innsats som musiker og inspirator ved å spille hans komposisjoner samt standardlåter han brukte mye.

 

Lørdag 28.1 kl.14.00 –Lancelot – Fri entrè

Prime Time Orchestra

Prime Time Smash

PRIME TIME ORCHESTRA møter unge talenter og nye spennende jazzmusikere på Lancelot.

Orkesteret har i mange år plassert unge talenter i bandets rekker, og fører nå tradisjonen videre på 9. året på rad med en ny SMASH 2017 som er en sammenkomst og smeltedigel mellom det etablerte musikkmiljøet i bandet og unge spennende talenter og nye stjerner på jazz- og rocke himmelen.

STØTT ASKER JAZZKLUBB

Medlemskontingenten kan betales ved å overføre 500 kroner til bankkonto 0539.2621980 Husk å oppgi navn og postadresse. Medlemskortet vil du få tilsendt i posten.

Legg igjen en kommentar