Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker 2017

Torsdag 5.1 kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

Magnolia Jazzband

magnolia-1

Mangnolia Jazzband regnes som et av Norges beste tradband. Bandet spiller «New Orleans Revival Jazz», som er en sammenblanding av tradisjonell jazz og rhythm and blues. New Orleans-musikere har alltid kombinert musikalske genre fritt, og dette er et av kjernepunktene i jazzens utvikling.

Magnolia er karakterisert som et av de mest «rotekte» norske jazzband, som forsøker å spille denne genuine, innfødte New Orleans-jazz. 
Ny inspirasjon finner bandet på sine utallige turer til New Orleans.

Musikerne er Gunnar Gotaas – trombone, Georg Michael Reiss – klarinett, saksofon, Børre Frydenlund – banjo, Anders Bjørnstad – trompet, Håkon Gjesvik – piano Sebastian Haugen – bass og Torstein Ellingsen – trommer.

 

 

Lørdag 7.1 kl.14.00 –Lancelot – Fri entrè

Da Capo Swing Mix

Swing Mix

“Dette er en gruppe som spiller musikk fra 20 – tallet  og frem til 60- 70  tallet. Gruppakonsentrerer seg i høy grad om amerikanske og europeiske standardlåter, men er også opptatt av latinamerikansk musikk, spesielt bossa nova. Vår spillestil omfatter stort sett mainstream- cool- og westcoast jazz og dekker både langsomme ballader og raske swinglåter. Vi prøver ikke å være virutuose verdensmestere med voldsomme tempi og fraseringer, men holder oss på et normalt nivå.

Vi føler oss trygge på at vårt publikum kjenner det aller meste av det vi spiller da dette er musikk som de fleste av oss har vokst opp med. Det vi er opptatt av er å skape en stemning som får våre tilhørere til å hygge seg i en atmosfære med musikk de setter pris på.”

Legg igjen en kommentar