Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Julejazz i Asker

Torsdag 8.12 kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

BoneVox

Bonevox7

BoneVox konsentrerer seg om et repertoar som faller inn under «Låter vi liker fra jazzens gullaldre». Det betyr at man får høre typiske låter fra flere av det mest kjente storbandene fra 1930-tallet og oppover, og – ikke minst – «groovy» låter fra Art Blakeys repertoar. Det blir låter de fleste i den godt voksne generasjonen vil glede seg over gjenhør med. Siden konserten holdes få dager før jul, byr bandet også på spesialarrangementer på noen låter som hører julen til, samt et par av Stures egne låter.

 

BoneVox består av: Johan Bergli altsax, Harald Bergersen tenorsax, Magnus Aannestad Oseth  trompet/flygelhorn, Sture Hedløv trombone, Roy Hellvin piano, Tine Asmundsen bass og Tom Olstad trommer.

 

Lørdag 10.12 kl.14.00 –Lancelot – Fri entrè

ASKER STORBAND MED JULIE DAHLE AAGÅRD

Asker Storb. Julie

Asker Storband gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til hyggelig julekonsert for hele familien med kjente julesanger presentert sammen med. Du kommer garantert I god julestemning med denne konserten.

Det er klang, swing og feeling i hele uttrykket. Men så har bandet både store konserter og fine plateinnspillinger på samvittigheten.

Julie Dahle Aagård kommer fra Flatanger i Nord-Trøndelag, men låter som en afro-amerikansk soulsangerinne. I norsk musikkmiljø er hun som en veteran å regne med utallige opptredener med våre fremste musikere bak seg. Hun har utdannelse fra jazzlinja i Trondheim og flere store roller i norsk teater på CV’en. Hun kler dette storbandet spesielt godt.

 

Søndag 11.12 kl.18.00 – Østenstad Kirke – Fri entrè

ADVENTSKONSERT  MED ØSTENSTAD SANGERI OG BLENDED HORNS

sangeriet

Blended Horns, en jazzsekstett med repertoar som spenner fra sarteste kammerjazz til storband i miniformat, og med merkelapper som akustisk mainstream, standardjazz, sen swing, tidlig bop og silkejazz. Musikken er hentet fra jazzlegender som Duke Ellington og Charlie Parker, Tad Dameron og Thelonius Monk, Michelle LeGrand, Horace Silver, Thad Jones og Abdullah Ibrahim, og med et preg av den legendariske jazzbassisten Erik Amundsen og hans arrangementer for jazzsekstett.

Blended Horns består av Harald Skogli bass, Børge Tronrud saksofoner, Per Øystein Funderud piano, Ronny Skjold trommer, Stig Solheim trompet/flygelhorn og Svein Helge Birkeflet trombone.

Sted: Østenstad Kirke, Gudolf Blakstadsvei 40
1392 Vettre

Legg igjen en kommentar