Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker

Torsdag 24.11 kl.19.30 –Lancelot – Fri entrè

THE SINATRA SONGBOOK

Foto: Tordis Ødbehr
Foto: Tordis Ødbehr

 

Vokalist Ingar Kristiansen i front og Torstein Ellingsen bak trommene, er dette en hardtsvingende «pakke” som går på scenen i grå dresser. Bandet tar utgangspunkt i musikken til de største mannlige jazzvokalistene på 1950- og 60-tallet og oppdaterer dette klassiske materialet til dagens mer moderne jazzuttrykk. Bandet har utgitt to plater.

Besetningen: Ingar Kristiansen – vokal, Eckhard Baur – trompet, Håvard Fossum – tenorsax, Per Husby – piano, Stig Hvalryg – bass og Torstein Ellingsen – trommer

Gruppen har siden 1999 spilt en rekke konserter på klubber, kulturhus og jazzfestivaler rundt i Norge. Sanger Ingar Kristiansen har på kort tid utviklet seg til å bli en av Norges fremste og mest utadvendte croonere. Han og det allsidige bandet fortolker den rike amerikanske vokaljazztradisjonen på sin egen måte, og evner å fornye de udødelige sangene til for eksempel Gershwin, Porter, Rogers & Hart.

 

Lørdag 26.11 kl.14.00 –Lancelot – Fri entrè

«POKERSKINN»

Pokerskinn3

Nytt møte med Pokerskinn –

Lancelot lørdag 26.november kl. 14.00 – Lancelot

Etter en lørdager i fjor med fullt hus og god stemning lover Pokerskinn også denne gangen mange kjente standardlåter framført med entusiasme og humør. I tillegg til sitt faste og trofaste publikum, håper de spesielt på stort frammøte av «evigunge jenter» fra Høn, Måsan, Spikkestad, Hvalstrand og Bondi som alle har en helt sentral plass i en rekke nyskrevne tekster. Og ikke minst – har du gode minner fra eplehagen og Tesen i gamle Asker sentrum – ja, da bør du møte opp denne lørdagen.

 

Ttirsdag 29.november  kl. 12.00 – gratis adgang!

Five Shades of Sax spiller og dagens gjest er Kirsten Koth

gragull-bilde

ET KULTURTILBUD FOR UNGDOM SOM ER BLITT ELDRE. Det blir en vakker reise i sang og musikk med uforglemmelige melodier fra populærmusikkens historie.

Lancelot ligger ved Asker stasjon og er perfekt tilrettelagt for rullestolbrukere. Lancelot har god mat og alle rettigheter. Alle er hjertelig velkommen.  Spre gjerne det glade budskap.

.

.

.

.

 

Legg igjen en kommentar