Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker Tirsdag 30.august kl. 12.00

Plakatbilde v3Invitasjon til Jazzlunch  tirsdag 30.august kl. 12.00 – gratis adgang!

ET KULTURTILBUD FOR UNGDOM SOM ER BLITT ELDRE. VI TAR ELDREBØLGEN MED «DET GRÅ GULL!» Det blir en vakker reise i sang og musikk med uforglemmelige melodier fra populærmusikkens historie.

Dette er en konsertserie som har ble en suksess. Lancelot ligger ved Asker stasjon og er perfekt tilrettelagt for rullestolbrukere. Lancelot har god mat og alle rettigheter. Alle er hjertelig velkommen.

Spre gjerne det glade budskap.

 Five Shades of Sax  “Musikk fra A til Å”

En konsert med flotte melodier, morsomme jazzhistorier og elegante arrangementer.

Arrangementer er i Benny Carters (1907-2003) ånd. Han var ikke bare en av verdens beste altsaksofonoster, han var også en ekstremt dyktig arrangør.

Det bli utpreget melodiøse låter som «Ain’t misbehavin’», «Mood Indigo», «Over the rainbow» og Charlie Chaplins «Smile». mm pakket inn i elegante arrangementer fra den svenske storband- lederen og arrangøren Sven- Olof Walldoff, som også arrangerte for ABBA. Men han elsket Benny Carters musikkstil.

Oktetten “Five Shades of Sax” gjøre sitt ytterste for å få frem den gode stemningen, dette er spennende å lytte til, – ja det kan til og med rykker litt i foten. Dette er musikk for folk flest.

.

.

.

Legg igjen en kommentar