Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

KALENDER

Lars Wagle med band

Gitarist og vokalist Lars Wagle har vært aktiv musiker siden 70-tallet.

Høsten 2010 ga han ut sitt første album,” Keep On Walking” som inneholder 11 selvskrevne låter. Innspillingen ble gjort i Irland sammen med gitarlegenden Henry McCullough og hans band. Henry McCullough er bl.a. kjent fra Paul McCartneys Wings og Joe Cocker Grease Band.

Her er et utdrag av omtalen fra Nordic Records i forbindelse med utgivelsen av debutplaten:
”Wagles musikalske uttrykk blir sammenlignet med og betegnet som en krysning av Mark Knopfler og Joe Cocker. I landskapet mellom rock og blues, trygt akkompagnert av Wagles stødige hånd på gitar, serveres elleve sterke sanger og en stilart som må sies å være en mangelvare i artist-Norge. ” Keep On Walking” er i hovedsak influert av amerikanske låtskrivertradisjoner og inneholder et friskt, modent lydbilde. Wagles karakteristiske stemme underbygger albumets jordnære og melodiøse grunntoner.”

Lars Wagle har i etterkant gitt ut albumet” On the track” i tillegg til noen singler. Dette er også eget materiale og er tilgjengelig på alle streaming-plattformer. Wagle, har holdt jevnlig konserter siden 2010 og stiller med erfarne musikere. Det vil bli presentert et bredt utvalg av Wagles låter samt noen cover låter.

Jon Dag Skagmo, Hammondorgel.

Bjørn Jacobsen, Bass og vokal.

Petter Johansen, Trommer og vokal.

Lars Wagle: gitar og vokal.

200,-