Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

KALENDER

Lars Wagle Band

15. mars @ 20:30 22:30

Konsert med Lars Wagle Band

Gitarist og vokalist Lars Wagle, en erfaren musiker med røtter tilbake til 70-tallet, inviterer publikum til en minneverdig konsertopplevelse. Wagle har en imponerende musikalsk karriere, og hans første album “Keep On Walking” fikk strålende anmeldelser.

Wagle’s musikk er en harmonisk blanding av rock og blues. 
Albumet “Keep On Walking” inneholder 11 selvskrevne låter og ble innspilt i Irland sammen med gitarlegenden Henry McCullough og hans band. McCullough, kjent fra Paul McCartneys Wings og Joe Cocker Grease Band, har bidratt til å skape et friskt og modent lydbilde.

Wagle har også lansert albumet “On the Track”, som også er tilgjengelig på alle streaming-plattformer. Dette albumet inneholder eget materiale og viser Wagle’s allsidighet som låtskriver og artist.

På konserten vil Wagle og hans erfarne musikere presentere et bredt utvalg av hans låter, samt noen coverlåter. Med seg på scenen har han:

  • Jon Dag Skagmo: Hammondorgel
  • Bjørn Jacobsen: Bass og vokal
  • Petter Johansen: Trommer og vokal

Lars Wagle selv vil bidra med sin stødige hånd på gitaren og sin unike stemme. Dette blir en kveld med god musikk, sterke sanger og en artist som virkelig vet hvordan han skal underholde sitt publikum. Vi håper å se dere der!

I tillegg til hovedartisten, vil det være en spennende oppvarmingskonsert med Lars’ datter, Anette Wagle, og Torbjørn Skyberg Knutsen. De vil varme opp publikum med sin egen musikalske sjarm og talent. Dette blir en konsertkveld du ikke vil gå glipp av! 🎶🎤

200

Lancelot

Torvveien 12C
Asker,
+ Google-kart