Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Both Sides Now – En Joni Mitchell tribute

mars 12 @ 14:00 - 16:30

150/100

Both Sides Now – En Joni Mitchell tribute

Vokalist Guro Vikingstad tolker flere av Joni Mitchell sine nydelige låter sammen med band. Opplev en konsert fylt med låter fra en av tidenes største singer/songwritere fremført med verdighet, respekt og en inderlig innlevelse.

Lenge har det vært en drøm for Guro Vikingstad å synge flere av låtene til Joni Mitchell for et publikum. Nå tør hun endelig å ta steget og har sammen med sine eminente musikere, snekret sammen en konsert som er Joni Mitchel verdig.

Joni Mitchell  født i Canada i 1943, er en verdenskjent låtskriver, sanger, musiker og kunstner. Hun startet å spille musikk i tenårene og ble fort en viktig artist innen folkrock-bevegelsen på 1960-tallet i USA. Joni Mitchell har skrevet utallige låter og gitt ut hele 19 album i flere sjangre som pop, rock, folk og jazz. Både Wayne Shorter, Pat Metheny og Jaco Pastorius har vært hennes medmusikanter. Låtene hun har skrevet omhandler alt fra refleksjon omkring sosiale og filosofiske idealer, til personlige sanger om egne følelser.

Hennes mest kjente album «Blue» fra 1971, ble rangert som nummer 3 på Rolling Stone’s liste kalt «500 Greatest Albums of All Time». Hun har også mottatt hele ni Grammy Awards og ble innlemmet i «Rock and Roll Hall of Fame» i 1997.

Detaljer

Dato:
mars 12
Tid
14:00 - 16:30

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.