Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

KALENDER

Dylan bonanza 

23. februar @ 19:30 21:30

Dylan Bonanza er et band som opprinnelig ble satt sammen for to konserter på Buckleys Roots & Blues Joint i anledning Sir Bobs besøk i Oslo, oktober 2015 – men er samtidig et band som ser for seg et langt liv!

Dylan Bonanza spiller låter fra hele Bob Dylans karriere – også fra den tidlige, akustiske perioden. Men – de gjør det konsekvent i elektrisk utgave.

Bandet består av musikanter som har solid erfaring nesten fra den tida Bob Dylan begynte sin karriere!

Dag trakterer bassen og har fortid i flere band både i østlandsområdet og Trøndelag. Henning gitarist kjenner vi bl a fra Remme Brothers Band, mens Lasse som trakterer tangentene har spilt med «alle», både i studio og live – i fremste rekke Hellbillies og Sambandet. Arild på vokal har blant annet fem års erfaring fra Rolling Thunder. Vidar som spiller trommer har erfaring fra band som Flax, Heat Treatment, Soul Providers og en mengde band i rock- og blues tradisjonen gjennom mer enn 50 år.

Bandet var med og feiret Sir Bobs 75 års dag 24.05.16 på Parkteateret, Oslo (arrangør Norsk Dylanologisk Selskap), og i Horten 28.05.16 (arrangør Horten Jazz club).

Dylan Bonanza består av:

Arild Rønsen (vokal)

Lasse Hafreager (keyboards, vokal)

Henning Remme (gitar)

Dag Jakobsen (bass)

Vidar Øverli (trommer)

250/200

Lancelot Kultur Scene

Lancelot

Torvveien 12C
Asker,
+ Google-kart