Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Uke 6

Torsdag 11.februar kl. 19.30 – Fri entrè

NORBERT SUSEMIHL`S JOYFUL GUMBO

Norbert Susemihls

Norbert Susemihl tb/fh/vo, Carl Petter Opsahl cl/vo, Hans Ingelstam tb, Morten Gunnar Larsen pno, Adam Pultz Melbye bass, Torstein Ellingsen dms

Norbert Susehmihl’s Joyful Gumbo er et band som består av meget dyktige musikere med stor kunnskap og innlevelse i New Orleans Jazz. Musikerne er håndplukket fra Norge, Danmark, og Sverige. Gruppen ble etablert i 2002, opprinnelig som kvintett, men opptrer nå som en sekstett. Siden 2010 har dette bandet hatt en tettpakket turneplan. Responsen fra publikum har vært overveldende og bandet er idag meget etterspurt, fra små jazzklubber til de store festivalscener. Joyful Gumbo har et repertoar som speiler hele spekteret av New Orleans musikk: Tradisjonell jazz – Ragtime – Calypso – Swing – Gospel – Funky Brassband-stil – Rhythm & Blues.

 

 

Lørdag 13.februar kl. 14.00 – Fri Entrè

Løs Jakke

IMG_0006

Løs Jakke er et jazzband som ble stiftet i 1953, av top profisjonelle musikere fra Oslo, etter et besøk på den verdensberømte jazzklubben Birdland i New York. Når dette bandet nå gjenoppstår, er det på den «verdensberømte jazzklubben i Norge»  Asker jazzklub, – Lancelot.

Bandet er en kvintett med Gordon Selmer Nord trombone, Hans Mathias Thømøe tenorsax/clarinet, Janunz Kzos piano, Dag Einar Aasen contrabass og Erik Wego trommer.

En tradisjonel besetning som spiller 40-50 talls musikk som

svinger, og som den gang også var datidens pop og dansemusikk. Når Løs Jakke trår til, blir det anledning å «få fot», – som man sa den gang  om musikk, som gjorde det vanskelig å sitte rolig på stolen.

Legg igjen en kommentar