Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til det gode liv i Asker Jazzklubb uke 10

The Sinatra Song book

Torsdag 5.mars kl. 19.30

ingar_kristiansen620

Med vokalist Ingar Kristiansen i front og Torstein Ellingsen bak trommene, er dette en hardtsvingende «pakke” som går på scenen i grå dresser. Bandet tar utgangspunkt i musikken til de største mannlige jazzvokalistene på 1950- og 60-tallet og oppdaterer dette klassiske materialet til dagens mer moderne jazzuttrykk. Bandet har utgitt to plater.

 

Besetningen: Ingar Kristiansen – vokal, Eckhard Baur – trompet, Håvard Fossum – tenorsax, Per Husby – pianoStig Hvalryg – bass og Torstein Ellingsen – trommer

 

 

Lørdag 7.mars kl. 14.00

Lørdags jazz fra amatører til proffesjonelle

 

Først ut kl. 14.00 JAZZGRUPPE FRA BONDI & VETTRE SKOLEKORPS

Bondi Col

Ungdom i alderen 11-18 fra Bondi og Vettre skolekorps entrer scenen under ledelse av Shannon Mowday fra Cape Town.  De har de siste årene vist at de både kan improvisere og spille langt mer enn marsjer og annet tradisjonelt korpsstoff på høyt nivå. På repertoaret står låter fra Charles Mingus, Louis Prima, Herbie Hancock m.fl. Flere i spesialskrevne arrangementer av Shannon Mowday.

KL. 15.00  STARTER SHANNON MOWDAY TRIO OPP

Shannon Mowday

Gled dere til jazz i toppklasse.

FUNDRAISER KONSERT

Ett virkelig kinderegg av en konsert. Ungdommene i BVS-band spiller for KMA og ungdommene de spilte sammen med i Cape Town for snart to år siden. Det samme gjør Shannon Mowdays trio som avslutter ettermiddagen.

BVS-band er ungdom i alderen 11-18 fra Bondi og Vettre skolekorps. De entrer scenen under
ledelse av Shannon Mowday. De har de siste årene vist at de både kan improvisere og spille langt mer enn marsjer og annet tradisjonelt korpsstoff på høyt nivå. På repertoaret
står låter fra Charles Mingus, Louis Prima, Herbie Hancock m.fl.

Shannon Mowday – sax, Jacob Young – gitar, og Erik Nylander – trommer, spiller konsertens andre sett. Sør Afrikanske Shannon har spilt og turnert internasjonalt, og var også med å initiere det opprinnelige konseptet for KMA. Erik har også turnert i Sør Afrika med Shannon og deres band «Møte», og hatt workshops og konserter med KMA.

Kronendal Music Academy of Hout Bay (KMA) ble grunnlagt i 2007 med formål om musikkutdannelse for unge uavhengig av rase, religion eller sosialøkonomisk ståsted. Stort pågangsmot fra ildsjeler, private sponsorer og offentlig finansiering har gjort dette til ett viktig tiltak i Hout Bay i Cape Town. Nå har ikke offentlige finansieringen kommet som lovet, og skolen står i fare for å måtte stenge.

For å hjelpe venner i Cape Town går derfor konsertens inntekter uavkortet til KMA.

Møt opp for ett musikalsk kinderegg.

Legg igjen en kommentar