Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker. Torsdag 4.desmeber kl. 19.30 og lørdag 6.desember kl. 14.00

GREEN PEPPERS A Tribute To Herb Alpert & Tijuana BrassTorsdag 4.desember kl. 19.30

PLAKAT

Ved siden av The Beatles, Elvis og Frank Sinatra, så var trompetisten Herb Alpert en av 1960-tallets største stjerner, med hits som «A Taste Of Honey», «Spanish Flea», «Tijuana Taxi» og «The Lonely Bull».

Under ledelse av Torstein Ellingsen, assistert av bl.a. sin bror Eyvind, spiller det nye bandet GREEN PEPPERS jazz, samba og easy listening, med egne arrangementer og uten gravalvor. Og selvfølgelig er kjenninsgsmelodien fra Fjernsynskjøkkenet på repertoaret.

 

Torstein Ellingsen (trompet)

Ola Lømo Ellingsen (trompet)

Torjus Lømo Ellingsen (trombone)

Eyvind Ellingsen (gitar, vokal)

Einar Thorbjørnsen (piano)

Øivind Madsen (el. bass)

Erik Jøkling (trommer)

 

Video av originalbandet fra 1967:

http://www.youtube.com/watch?v=V4ERKPzplaQ

 

Asker Storband med Julie Dahle Aagård – Lørdag 6.desember kl. 14.00

jule_dahle_aagaard

 

 

Asker Jazzklubb starter nå oppkjøringen til jul. Først ut er Askers eget storband, som vi har all grunn til å være stolte av. Asker Storband gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til hyggelig julekonsert for hele familien med kjente julesanger presentert sammen med Julie Dahle Aagård. Du kommer garantert i god julestemning med denne konserten.

Det er klang, swing og feeling i hele uttrykket. Men så har bandet både store konserter og fine plateinnspillinger på samvittigheten.

Julie Dahle Aagård kommer fra Flatanger i Nord-Trøndelag, men låter som en afro-amerikansk soulsangerinne. I norsk musikkmiljø er hun som en veteran å regne med utallige opptredener med våre fremste musikere bak seg. Hun har utdannelse fra jazzlinja i Trondheim og flere store roller i norsk teater på CV’en. Hun kler dette storbandet spesielt godt.

 

NY JAZZMAIL

Ukens Jazzmail er nå tilpasset nettbrett og mobil, grunnen er at 70% av de som leser mailene benytter denne plattformen.

Hvis du har et gammelt e-post system eller f.eks. Outlook fra 2007 (som mange har – ikke minst bedrifter) kan mailen se litt rar ut. Anbefaler at du agraderer til siste versjon.

Legg igjen en kommentar