Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Føyka Storband – En hyllest til Elvis

Fredag 28. Oktober 2011 kl 19:30 – Føyka – Elvis 

EN HYLLEST TIL ELVIS!

Fredag 28.oktober presenterer Føyka Storband sammen med Kristian Lysebråte ”En hyllest til Elvis” på Lancelot i Asker. En kveld fylt med Elvisquiz, DJ og karaoke toppes med et liveshow  i stort format spekket med hits fra Elvis sin karriere.

Det er liten tvil om at Elvis fortsatt er ”The King of Rock ´n´Roll” sier Kristian Solberg – leder i Føyka Storband. Ikonet Elvis er fortsatt på mange måter blant oss. Hans musikk topper radiokåringer, velkjente artister som selv nyter stor respekt dedikerer konserter til hans musikk og mengder av folk verden over – Norge inkludert, forguder hans person og musikk.

Føyka Storband er et band som gjør svært varierte konsertprosjekter. Tidligere har Phil Collins, Steely Dan, Pat Metheny, Motown m.v stått på programmet. Når vi kom i kontakt med Kristian Lysebråte og skjønte hvilken genuin Elvis-tolker han er, var valget for høstens prosjekt lett for oss fortsetter Kristian Solberg. Tidligere har han gjort Elvis i Riksteaterets ”Let It Rock” forestilling både i Drammens Teater og Den Norske Opera. Derfor er det ekstra morsomt at han er Askerbøring og at vi nå kan presentere ”vår” Elvis live på Askers beste klubbscene.

Det er et virkelig kick å skulle gjøre en hel Elvis konsert med fullt storband i ryggen forteller Kristian Lysebråte. Det er ett trøkk og en driv som jeg er sikker på at er enhver vokalists store drøm. Vi har valgt sanger fra hele Elvis sin karriere, men i versjoner som er best kjent fra `68 comebacket og tidlig `70 tall. På Lancelot vil det først og fremst bli Rock`n Roll og ikke så mange ballader. Vi føler det passer best for en fredagskveld på Lancelot kan Lysebråte fortelle.

Mer enn bare konsert

Før det braker løs med konsert er det imidlertid mye annet som skal skje. Allerede fra klokken 19.00 vil egen Elvis DJ som kan det aller meste om ikonet, presentere diverse godbiter. Det vil være Elvis quiz og ikke minst Elvis karaoke.

Regjerende Norgesmester i Elvis karaoke Kristian Skjegstad har meldt sin ankomst og sammen med han kommer også et par andre tidligere deltagere fra NM i Elvis karaoke. De vil dra det hele i gang, men vi håper jo selvsagt at det er en del andre som vil prøve seg også.  Kanskje utfordre en kompis eller to!? Lancelot er med andre ord stedet for denne ukes fredagspils og underholdning avslutter Kristian Solberg i Føyka Storband.

Legg igjen en kommentar