Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Promenaden-«Sheroes of Jazz».

Storbandet Promenaden og Lise-Lene Eriksen presenterer jazzens førstedamer i prosjektet ”Sheroes of Jazz” på Asker Jazzklubb 25.3.2011 

Lise-Lene Eriksen har vært fast vokalist med storbandet Promenaden i snart 20 år, og har gjort utallige spillejobber sammen med bandet. I prosjektet ”Sheroes of Jazz” vil Lise-Lene presentere låter og artister som hun selv har et forhold til, godt hjulpet av storbandet promenaden og musikalsk leder Biørn Barlo.


Lise-Lene er født og oppvokst på Snarøya, og kommer fra en familie hvor alle har drevet med musikk og sang. Hun startet sangkarrieren i Snarøya Dixieband da bandet ble etablert i 1983, og er fremdeles vokalist her. I 1992 ble hun med som vokalist i Østre Bærum Promenadeorkester, som var forløperen til Storbandet promenaden. Lise-Lene har også vært vokalist med Føyka Storband samt deltatt på ulike prosjekter med andre band – bl.a. med duoen Spectrum og bandet Out of Tune, begge i samarbeid med broren og bassisten Yngve Eriksen. I tillegg til samarbeid med ulike band har Lise-Lene i alle år hatt en rekke sangoppdrag i forbindelse med brylluper, begravelser etc. Til daglig jobber Lise-Lene som advokatsekretær i Oslo.

Promenaden er et storband med hovedvekt på sving- og dansemusikk, og med røtter i den klassiske storbandmusikken. Bandet har holdt det gående i 27 år, og har gjennom disse årene gjort hundrevis av spillejobber og konserter i både innland og utland. Bandet spilte på Asker Jazzklubb under Vinterjazzuka 2010, da sammen med Majken Christiansen.

Lise-Lene ønsker å hedre de store kvinnelige jazzvokalistene, og har plukket ut låter som er gjort kjent med artister som Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Helen O’Connell, Nathalie Cole, Peggy Lee, Dinah Washington, Diana Krall m.fl. Innimellom vokalinnslagene vil bandet bl.a. presentere klassiske storbandlåter.

Lise-Lene Eriksen og storbandet Promenaden, under ledelse av Biørn Barlo, ønsker velkommen til ”Sheroes of Jazz” på Asker Jazzklubb fredag 25. mars kl. 19. Billetter kr. 150 i døra, 120 kr med Budstikkakort.

 

Legg igjen en kommentar