Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

JAZZ I ASKER UKE 17

Torsdag 25.april kl. 19.30 – Fri Entrè

Papa Pider`s Jazzband fra Gøteborg

 

Fest setebeltene og sett på hjelmene for nå vil det ta av.  Når Papa Piders starter opp blir det full fart i svingene. Gamle kjente tradisjonelle jazzmelodier, shufflelåtar og de blåeste blueser.  Forbered dere på et liveshow som virkelig svinger.

Bandet består av bare håndplukkede musikere som gir garanti på særs høy kvalitet. En helt vanlig New Orleans besetning med banjo istedet for piano. Dette bandet ble Svenske Tradjazzband-mestere i 2013.

Trompet og vokal Klas Nilsson, Klarinett, saksofon og vokal: Sverker Nystrom, Trombone og vokal: Pider Avall, Banjo og vokal Anders Hultman, Bass og vokal: Claes Nordborg og Trommer Bo Lindgren.

http://www.papapidersjazzband.se

 

 

Fredag 26.april kl. 19.30 Lancelot  – 200/150

Asker Storband spiller Gordon Goodwin – solist Børge-Are Halvorsen

 

Asker Storband tar igjen tak i det fantastiske repertoaret til Gordon Goodwins Big Phat Band. Vi har plukket godbitene fra flere av Gooodwins album; Swinging for the fences (2001)

The Phat Pack (2006), Act you age (2008), That’s how we roll (2011). Dette er variert, moderne, tøft, og vital storbandmusikk i orginale og forrykende arrangementer.

Asker Storband spiller Gordon Godwin med Børge Are Halvorsen som solist. Kveldens solist er saksofonisten Børge-Are Halvorsen. Børge-Are er frilansmusiker og spiller mye på oppdrag, men er også fast medlem i en rekke band, deriblant CAPITOL,

Ole Børud Band og jazzorkesteret Ensemble Denada. Han arrangerer I tillegg mye for blåserekker og storband og er også fast storbanddirigent.  Gordon L. Goodwin (født 1954) er en amerikansk pianist, saxofonist, komponist, arrangør og dirigent. Han er leder av Gordon Goodwins Big Phat Band.  Han har vunnet Grammy Awards og Daytime Emmy Awards og har mottatt over tjue Grammy nominasjoner for hans komposisjoner og arrangementer.

 

 

Lørdag 27.april kl. 14.00 Lancelot – Fri Entrè

Majken Christiansen Trio

Velkommen til konsert med en av Nordens jazzdivaer.

Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, anno 2018, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning.

Til Asker kommer hun sammen med Frode Kjelstad gitar og Stig Hvalryg  bass.

.

 

 

 

Tirsdag 30.4. kl. 12.00  – Lancelot – Fri entrè

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

Apollo inviterer til jazzfestivaler i Hellas, Gran Canaria og Gran Canaria. Et samarbeide mellom Asker Jazzklubb New Orleans Workshop Jazzklubb og Sarpsborg Jazzklubb.

 

Legg igjen en kommentar