Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 24

Torsdag 14/6 kr. 19.30 – Fri entre

Smooth jazz» fra 50-tallet med Asker Swing Department.

Vår stil er uformell swing, og vi kan skryte av å ha en litt spesiell «sound» da vi også har med trekkspill, gjennom en av de få i landet som kan spille swingjazz på vibrafon. Låtene er for det meste hentet fra «The American Song Book» eller «soft swing» om du vil. I tillegg pleier vi å ha det litt moro med publikum, noe som nok ofte går mest utover et av bandmedlemmene som alltid har noe rart fore.

Besetning:

Gordon Selmer Nor – trombone, Hans Mathias Thjømøe – tenorsaxofon og klarinett, Morten Jensen – vibrafon, Martin Måseide – bass og Olav Dahl – trommer

 

Lørdag 16.juni kl. 13.00 –   Fri entrè

Kulturskolens storband Band-IT

Et Swingene ungdomsband fra Asker Kulturskole
Bandet har sitt utspring Asker Kulturskole og stille med nesten ny bestning, da det har vært store utskiftninger. Disse unge musikerne viser forbausende kunnskaper om rock, funck og jazzharmonikk.

 

 

Lørdag 16.juni kl. 14.00 –   Fri entrè

Føyka storband med Håvard Fossum

 

Vokal-solister  Elisabeth Rasch og Christer Berntzen

«Føyka storband med Håvard Fossum som dirigent presenterer nesten utelukkende nytt materiale på Lancelot denne ettermiddagen.

Her presenteres det nye arrangement på klassikere som bl.a «Have You Met Miss Jones», «At Last»  «Diamonds are a girls best friend» og «Chain Of Fools» Alle nye arrangement er av Håvard Fossum.

 

 

 

Medlemskap 2.halvår  kr. 200,- til konto 0539.26.21980. Medlemskapet gir rimelige priser på mat & drikke på Lancelot. Dette spares fort inn.

.

.

Legg igjen en kommentar