Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 21

Tirsdag 22.mai kl. 12.00  – Fri entrè

Musikk Lunch med Five Stades of Sax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

 

 

Så du Eurovision Song Contest 2018 sist lørdag?

Du kommer garantert ikke til å høre noen av disse 26 «melodiene» under den siste Musikklunsjen på tirsdag til uken! Det blir heller ikke hverken røyk- eller lysshow på Lancelot.

Om det blir dans, så er det dere som kommer for spise en god lunsj til musikk fra FIVE SHADES OF SAX som må stå for dette.

Foruten god mat og drikke (det er ikke spisetvang), får du på tirsdag et knippe melodier som, selv om de ble laget for lenge siden virkelig er musikalsk GULL.

 

Torsdag 24.mai -kl. 19.30 – Fri entre

“FAR OUT» Presenterer  Tribute to Steely Dan

.

 

.

 

.

 

.

.

 

 

 

.

,

.

.

.

.

.

 

Steely Dan var en av 70-årenes mest kjente og kreative rockegrupper i grenselandet mellom pop, jazz, blues og funk.

Gruppa har fått en rekke Grammypriser for sine seneste utgivelser. 8-manns bandet Far Out presenterer musikken fra hele katalogen (1972- 2000) og supplerer med favoritter som inkluderer Paul Simon, Al Jarreau, Robben Ford, Larry Carlton og Crusaders. Med dreven vokalist og full blåserekke ligger alt til rette for en kveld med trøkk, funk og groovy storbysound. Dette er Far Out!»

Vokalist: Pål Sandnes Bandet: Bjørn Bolstad, Per- Edvard Valø, Per Jønland og Rune Haraldsen, Blåserekke: Stig Solheim, Torgeir Vethe og Børge Tronrud

 

Lørdag 26.mai – 13.00 – Asker Sentrum

Jazzparaden lørdag 26. mai er avlyst.

Den tradisjonelle jazzparaden i Kulturfestivalen er avlyst. Som erstatning for paraden spiller Skitthegga Swing på lastebilen den «vanlige» parade-runden i Asker sentrum. Ikke mist motet! Vi satser på vanlig parade neste år!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

 

Lørdag 26.mai – kl. 14.00 – Fri entre

Swingkameratene

Swingkameratene synger, spiller og underholder med favorittlåtene fra 40- og 50-tallet. Gamle og nye tilhengere av swingende humørfylt musikk ønskes velkommen.

Swingkameratene så dagens lys i 2015 og består av garvede musikere fra Aspheim Oldtimers, Royal Garden, 5På, Five Shades of Sax m.m. Jan Inge Melseter: trombone og sang, Ivar Andresen: piano og sang, Børge Tronrud: saksofoner og sang og Harald Skogli: kontrabass

.

.

 

Legg igjen en kommentar