Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Jazz i Asker uke 17

Torsdag 26.april kl. 19.30   Lancelot – fri entrè

Papa Piders Jazzband

 

Fest setebeltene og sett på hjelmene for nå vil det ta av. Når Papa Piders starter opp blir det full fart i svingene. Gamle kjente tradisjonelle jazzmelodier, shufflelåtar og de blåeste blueser. Forbered dere på et liveshow som virkelig svinger.

Bandet består av bare håndplukkede musikere som gir garanti på særs høy kvalitet. En helt vanlig New Orleans besetning med banjo istedet for piano. Dette bandet ble Svenske Tradjazzband-mestere i 2013.

Trompet og vokal: Klas Nilsson
Klarinett, saksofon og vokal: Sverker Nystrom
Trombone og vokal: Pider Avall
Banjo og vokal: Anders Hultman
Bass og vokal: Claes Nordborg
Trommer: Bo Lindgren

 

Fredag 27.4 kl. 19.30 – Lancelot  – Billetter

Peter Asplund og Isabella Lundgren med Prime Time Orchestra

”Something to live for” med Peter Asplund og Isabella Lundgren (Sverige

feat. Prime Time Orchestra – fredag 27 april 2018 kl 19.30 Å finne noe å leve for, det er det som holder et menneske i live.

Hver enkelt person definer meningen med livet på sin måte. All kunst har evnen til å tolke og uttrykke meningen med livet, og kunstnerne er de som viser ulike former. Jazzartistene Isabella Lundgren og Peter Asplund er nært forbundet med American Songbook, jazz, dynamikk, drama og klassiske underholdning. Med dette showet ”Something to live for” tas publikum med på en reise fylt med alt fra åndesløs gripende balladetolkninger og gjennomtenkt resonnement om livet, til rykende varme, het og energisk swing, og en stor porsjon av humor.
Tre år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband, bestående av solister fra Sveriges jazzelite. Og nå kommer et nytt show til Norge og Asker Jazzklubb. Gå ikke glipp av denne festen der Peter Asplund knytter sammen tradisjoner med det beste fra den moderne storbandmusikken.
Isabella Lundgren ble i 2015 den årlige vinneren av Orkesterjournalen Award for beste jazz album, Gyllene Skivan ”Somehow life got in the way” . En utmerkelse hun delte med Daniel Karlsson Trio og albumet ”Fusion for fish”. Isabella Lundgren har, selvfølgelig, på ganske kort tid gjort en formidabel karriere og kan nå betraktes som en av Sveriges største og mest personlige, jazzvokalister. Isabella Lundgren har også blitt kåret til årets musiker av P2 Jazzkatten. Hun tar seg av egna original komposisjoner, musikk fra den amerikanske sangboken og med bluesen fast i røttene.
Prime Time Orchestra rangerer i dag som et av Norges ledende storband.

Billettsalg også i døra en time før kr 230. Studenter og medlemmer med bevis kr 180
Prime Time Orchestra er fra 2015 utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.
Arrangør:  Prime Time Orchestra & Asker Jazzklubb

 

 

 

Lørdag 29.april kl. 14.00 – Lancelot

Tribute to Louis Prima

Reidar Myhres «Primaband»

Dette er et band som spiller swingende musikk i Louis Primas ånd. Pete Knutsen har skrevet om
en del av de gamle melodiene i ny innpakning. (mer storband inspirerte) Hvem husker ikke  “Just a Gigelo”?
Et band med høy profil og stor spilleglede.

 

Kardamili International Jazz Festival 5.-12. mai på Peloponnes i Hellas

Fortsatt ledige plasser med Apollo flyet 5. mai. http://www.apollo.no  søk på avreise 5. mai – deretter Kalamata/Peloponnes og hoteller i Kardamili – man kan selvfølgelig være lenger enn en uke. Reiser man alene, må man ringe Apollo.

 

http://www.sarpjazz.no

 

Medlemskap: kr. 400,- til konto 0539.26.21980. Medlemskapet gir rimelige priser på mat & drikke på Lancelot. Dette spares fort inn.

 

Legg igjen en kommentar