Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Velkommen til jazz i Asker uke 46

 

Torsdag 16.november kl. 19.30  –

The European Songbook” med en «touch» av Amerika.

«Edida duo» er en unik kombinasjon bestående av Edit Geri Skattør og Ida Lind, to dyktige vokalister som begge står sterkt også som soloartister. Vokalister henter ofte inspirasjon fra ”The American Songbook».

I denne konserten åpner de Den Europeiske Sangboka og tolker hovedsakelig låter som er skrevet av europeiske komponister (franske, italienske, norske, tyske, engelske, finsk, osv.) både i solo- og i duoformat». Den Amerikanske Sangboka blir representert med et knippe låter som er arrangert for duett og som høstet stor suksess på konserter tidligere. bl.a. fra Miles Davis, Bill Evans, Duke Jordan.
Helge Flatland (pno), Andreas Dreier (bass) og Magnus Sefaniassen Eide (dms) sørger for den groovy kompen! 
Kjære publikum, dere kan se fram til «en uforglemmelig kveld»!

 

Lørdag 18.november kl. 14.00

Kathrine Windfeld  & Prime Time Orchestra   Feat. Live Foyn Friis

Prime Time Orchestra spiller på Asker Jazzklubb lørdag 18. november under ledelse av den danske pianisten  Kathrine Windfeld og vokalisten Live Foyn Friis.

Prime Time Orchestra henter etablerte nye jazzstjerner fra Skandinavia,  og ønsker nå å ta for seg den unge danske Jazzpianisten og orkesterlederen Kathrine Windfeldt, bosatt i København, som siste året vandt Danish Music Awards Jazz som «Årets Nye Danske Jazznavn».

«Aircraft» var desuden nomineret i kategorierne Årets Danske Komponist og Årets Danske Jazzudgivelse. Albummet «Aircraft» cirkulerer flittigt på DR P8 Jazz og Sveriges Radio P2. KWBB spiller på Modern Jazz Days i Køge, Copenhagen Jazz festival, Århus Jazz Festival samt Ystad Jazz Festival, hvor koncert og interview transmitteres i Sveriges Radio P2 Live. I april spilte KWBB en eksklusiv showcase på Europas største jazzmesse, «Jazzahead» i Bremen (DE)
Kathrine er på forsiden af Jazz Special, Danmarks førende jazzmagasin, og har et langt intervju i bladet.  http://www.windfeldmusic.dk/

Jazz vokalist Live Foyn Friis

Live  har reist verden rundt med musikken sin. Ble nominert til Danish Music Awards allerede for debutplaten sin i 2012, og vant også prisene Danmarks Nye Jazz Stjerne, og Årets Unge Jazzkomponist. Hun har turnért store deler av Europa, blant annet Tjekkia sammen med John Scofield Überjam Band i 2014, og i duo med Bobby McFerrin i 2009. I 2014 spilte hun sammen med verdens beste jazz trommeslager Brian Blade, og har generelt imponert og sjarmert sitt publikum i både Sør-Amerika, USA, Afrika, Europa og her hjemme i Norden.

Prime Time Orchestra fra Sandvika 

Prime Time Orchestra rangerer i dag som et av Norges ledende storband med tilholdssted i Sandvika. Orkesteret ble startet i 1981 og har utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister og arrangører.

I orkesterets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle- og semiprofesjonelle musikere og en stor vekt av studenter fra Norges Musikkhøgskole.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), og musikalsk leder Mats Hålling (Sverige), samt Robert Nordmark og Isabella Lundgren (Sverige).

Fra 2015 er Prime Time Orchestra utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.

Legg igjen en kommentar