Skip to main content

Kommende arrangementer:

Kommende arrangementer:

Prime Time Orchestra kommer til Asker Fredag 20.oktober kl. 19.30

Prime Time Orchestra kommer til Asker Jazzklubb med spennende gjester Atle Nymo på tenorsaksofon og Julie Dahle Aagård vokal.

Fredag 20.oktober kl. 19.30   200/150

Billetter kan forhåndsbestilles 977 44 973 eller kan kjøpes i døren.  Bestill bord hos Erling 66 78 54 88 – Super jazzmeny som alltid på Lancelot

Tenorsaxofonisten Atle Nymo

Tenorsaxofonisten Atle Nymo er fra Valnesfjord og er en av våre mest spennende solister, med en sterk personlig stemme, og stor erfaring fra band som Motif, IPA Ensemble Denada og Kaizers Orchestra. Han er utdannet ved Jazzlinja i Trondheim og Musikkhøyskolen i Oslo, hvor han nå jobber som lærer.

Julie Dahle Aagård

Julie Dahle Aagård er fra Flatanger i Nord Trøndelag, og er utdannet sanger fra jazzlinja ved Musikkonservatoriet i Trondheim. Hun har jobbet som artist og skuespiller i mange år og har gitt ut flere plater. Hun ble i 2010 nominert til Spellemannsprisen i kategorien ” Årets Kvinnelige Artist” for plata Stompin’ Feet. I 2015 ga hun ut plata « Lauvet» på sin egen dialekt. (Grappa Musikkforlag)

Arrangør av all musikken og Musikalsk leder er Mats Hålling fra Stockholm.

Mats Hålling

Mats Hålling er en ettertraktet arrangør, komponist og dirigent og han har samarbeidet med et stort antall artister og orkester – både innenfor- og utenfor Sveriges grenser. Han er utdannet trompetist ved Musikhögskolan i Malmö (2001) og i komposisjon ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (2006).

Hans arrangementer finnes innspilt på et tyvetalls innspillinger. En av de mest kritikerroste innspillinger er forøvrig gjort sammen med  Isabella Lundgren. Sammen med Nordiska Kammerorkestern spilte hun inn CDen Somehow Life Got In The Way (2014), der Hålling var dirigent og stod for samtlige orkesterarrangement. For arbeidet ble de belønnet med jazztidsskriften Orkesterjournalens pris Gyllene skivan – der vinneren ble kåret av journalens lesere. Samme pris ble tildelt Hålling i 2011 for CDen Asplund Meets Bernstein, der han sammen med Peter Asplund Quartet og Dalasinfoniettan tolket musikk av Leonard Bernstein.

Legg igjen en kommentar