Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Vollen Big Band med Kåre Nymark jr.

7. oktober @ 14:00 - 16:30

 

«Vollen Big Band under ledelse av Ståle Abrahamsen, har fått med seg den glimrende trompetisten Kåre Nymark jr til årets høstkonsert. Kåre har laget en pakke av sine egne låter spesialarrangert for storband. Her får dere både funk, karibisk musikk, afrikansk musikk og New Orleans, i tillegg til mer tradisjonell swing og shuffle. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid, for dette kommer til å bli en heidundranes konsert til å bli i godt humør av!»
«Kåre Nymark jr fra Langevåg på Sula, er en av landets fremste jazztrompetister. Aktiviteten spenner over et bredt spekter av stilarter. Inspirasjonen fra mange turer til New Orleans og et bluespreget uttrykk er alltid tilstede, kombinert med en åpen og tidløs tilnærming til jazz-tradisjonen.
Som storbandmusiker spiller Kåre i prosjektstorbandet KABA, som består av flere av landets fremste jazzmusikere. Han har også spilt inn plate med Børre Dalhaugs Big Band Blast. I tillegg til sin egen sekstett, spiller Kåre også i Brazz Brothers, Nymark Collective, Gumbo og Funky Butt. Han var medlem av Ytre Suløens Jazz-ensemble i 18 år inntil han ga seg i 2010. Han har konsertert over hele verden, og er også mye brukt som pedagog på kurs og seminarer over hele landet. Les mer om Kåre på hjemmesiden: www.kaarenymarkjr.com

Detaljer

Dato:
7. oktober
Tid
14:00 - 16:30

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *