Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

AVLYST Aagaard kvartett

mai 7 @ 19:30 - 22:00

 

Aagaard kvartett
Johannes Aagaard tar med seg unge lovende jazzmusikere, og gir dere et tilbakeblikk på et av de første jazzorkesterene som dukket opp for 100 år siden. Han ønsker å hedre sin oldefar Cecil Aagaard, en av norsk jazzhistories største skikkelser fra mellomkrigstiden.
Aagaard spilte med en rekke verdenskjente jazzmusikere, blant annet med pianisten Fats Waller. Aagaard etterlot seg grammofoninnspillinger, som har blitt utgitt på nytt som en samleplate. Med disse låtene, og et par andre opptak som har blitt oppdaget av Aagaard-slekten, vil musikken bli tolket på nytt. 

Johannes Aagaard ble ferdig utdannet i utøvende jazzgitarist ved Norges musikkhøgskole våren 2019. Han jobber som frilansmusiker, og er pådriver i en rekke prosjekter som f.eks. Johannes Aagaard Ensemble. Han har også fremført egenkomponert musikk i Kulturkirken Jakob med flere av dagens største jazzinstrumentalister i Helge Lien, Per Oddvar Johansen og Trygve Fiske.
De tre siste årene har Johannes holdt til i Oslo, og har her blitt kjent med mange av dagens unge, lovende jazzmusikere. Han ønsker derfor å ha med seg Andrea Louise Horstad på vokal, Lauritz Skeidsvoll på saxofon og Andreas Svabø på kontrabass.

Dersom det skulle være av interesse å høre et eksempel på musikken de vil tolke kan

evt. My Bonnie is over the ocean – Cecil Aagaard and his Swingsters høres her:
https://www.youtube.com/watch?v=HQz-PlPDsVI

Detaljer

Dato:
mai 7
Tid
19:30 - 22:00

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *