Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Prime Time Orchestra med Kathrine Windfeld Feat Live Foyn Friis

18. november @ 14:00 - 16:30

Prime Time Orchestra Feat Live Foyn Friis

Prime Time Orchestra spiller på Asker Jazzklubb lørdag 18. november under ledelse av den danske pianisten  Kathrine Windfeld.

Prime Time Orchestra henter etablerte nye jazzstjerner fra Skandinavia,  og ønsker nå å ta for seg den unge danske Jazzpianisten og orkesterlederen Kathrine Windfeldt, bosatt i København, som siste året vandt Danish Music Awards Jazz som «Årets Nye Danske Jazznavn».

«Aircraft» var desuden nomineret i kategorierne Årets Danske Komponist og Årets Danske Jazzudgivelse. Albummet «Aircraft» cirkulerer flittigt på DR P8 Jazz og Sveriges Radio P2. KWBB spiller på Modern Jazz Days i Køge, Copenhagen Jazz festival, Århus Jazz Festival samt Ystad Jazz Festival, hvor koncert og interview transmitteres i Sveriges Radio P2 Live. I april spilte KWBB en eksklusiv showcase på Europas største jazzmesse, «Jazzahead» i Bremen (DE)
Kathrine er på forsiden af Jazz Special, Danmarks førende jazzmagasin, og har et langt intervju i bladet.  http://www.windfeldmusic.dk/

Prime Time Orchestra fra Sandvika 

Prime Time Orchestra rangerer i dag som et av Norges ledende storband med tilholdssted i Sandvika. Orkesteret ble startet i 1981 og har utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister og arrangører.

I orkesterets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle- og semiprofesjonelle musikere og en stor vekt av studenter fra Norges Musikkhøgskole.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), og musikalsk leder Mats Hålling (Sverige), samt Robert Nordmark og Isabella Lundgren (Sverige).

 

Fra 2015 er Prime Time Orchestra utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.

Detaljer

Dato:
18. november
Tid
14:00 - 16:30

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *