Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Natalie Aldema Band hyller Radka Tonef

17. oktober @ 19:30 - 22:00

 

Radka Toneff inntar en helt spesiell plass i norsk jazzhistorie. Med sitt lavmælte, men intense uttrykk og sin kresne musikalitet har hun gjort et dypt inntrykk på mange mennesker. Hennes høyst personlige og originale kvaliteter, der hun kombinerte impulser fra sin fars musikkarv i Bulgaria med en rekke inspirasjonskilder fra blant annet jazz og rock, førte til at hun ble en ledestjerne for vokalister fra både inn- og utland.

Nå har Natalie Aldema satt sammen et band for å hylle en av Norges fineste jazzvokalister. Aldema er vokalist, komponist, tekstforfatter og bandleder fra Drammen. Hun har sin utdannelse fra K.U.B.A jazzakademi i København, jazzlinja ved NTNU i Trondheim, samt sangtimer med blant andre Karin Krogh. I tillegg til flere turneer innenlands, har Aldema spilt på flere av landets jazzfestivaler; Nattjazz, Oslo jazzfestival,  Dølajazz og Trondhjem jazzfestival.

 

Musikken vi får høre er hentet fra alle Radka Toneff sine album og blir framført med emosjonelt uttrykk og musikalsk intensitet av Natalie Aldema Band. Bandet har til nå opptrådt med stor suksess bl.a på Stabekk Kino Kulturhus, LilleKampen Kulturkafe i Oslo, Lillestrøm Jazzklubb og på Glåmdal Jazzklubb.
Natalie Aldema Band har base i Oslo og består av et knippe fremragende musikanter.

 

Natalie Aldema – vokal
Asle Røe – gitar
Morten Kvam – bass
Jarle Vespestad – trommer

 

Detaljer

Dato:
17. oktober
Tid
19:30 - 22:00

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *