Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Peter Asplund og Isabella Lundgren med Prime Time Orchestra

27. april @ 19:30 - 22:00

”Something to live for” med Peter Asplund og Isabella Lundgren (SV)

feat Prime Time Orchestra – fredag 27 april 2018 kl 19.30

Å finne noe å leve for, det er det som holder et menneske i live.

 

Hver enkelt person definer meningen med livet på sin måte. All kunst har evnen til å tolke og uttrykke meningen med livet, og kunstnerne er de som viser ulike former. Jazzartistene Isabella Lundgren og Peter Asplund er nært forbundet med American Songbook, jazz, dynamikk, drama og klassiske underholdning. Med dette showet ”Something to live for” tas publikum med på en reise fylt med alt fra åndesløs gripende balladetolkninger og gjennomtenkt resonnement om livet, til rykende varme, het og energisk swing, og en stor porsjon av humor.
Tre år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband, bestående av solister fra Sveriges jazzelite. Og nå kommer et nytt show til Norge og Asker Jazzklubb. Gå ikke glipp av denne festen der Peter Asplund knytter sammen tradisjoner med det beste fra den moderne storbandmusikken.
Isabella Lundgren ble i 2015 den årlige vinneren av Orkesterjournalen Award for beste jazz album, Gyllene Skivan ”Somehow life got in the way” . En utmerkelse hun delte med Daniel Karlsson Trio og albumet ”Fusion for fish”. Isabella Lundgren har, selvfølgelig, på ganske kort tid gjort en formidabel karriere og kan nå betraktes som en av Sveriges største og mest personlige, jazzvokalister. Isabella Lundgren har også blitt kåret til årets musiker av P2 Jazzkatten. Hun tar seg av egna original komposisjoner, musikk fra den amerikanske sangboken og med bluesen fast i røttene.
Prime Time Orchestra rangerer i dag som et av Norges ledende storband.

Billettsalg også i døra en time før kr 230. Studenter og medlemmer med bevis kr 180
Prime Time Orchestra er fra 2015 utnevnt til et av Bærum kommunes Kulturfyrtårn.
Arrangør:  Prime Time Orchestra & Asker Jazzklubb

Detaljer

Dato:
27. april
Tid
19:30 - 22:00

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *