Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Løs Snipp med Reidar Myhre

mars 12 @ 19:30 - 22:00

Velkommen til en uhøytidlig stund med god stemning og løs snipp.

Fem kjente musikere spiller eviggrønne favorittmelodier og klassiske jazzlåter knyttet sammen med muntre historier fra et langt liv i bransjen. Musikk og underholdning i skjønn forening.

REIDAR MYHRE – Saksofoner
Reidar er mann med en lang musikkarriere bak seg. Det hele begynte med danseorkesteret The Gamblers på 60-tallet. Deretter ble det Reidar Myhres Orkester som igjen ble til Arman Sumpe Dur Express/Popol Vuh. Siden har han jobbet med utallige band og samarbeidet med artister fra hele verden. Han spiller alt fra sopran til baritone saksofon, og er et oppkomme av gode anekdoter fra musikklivet.

PHILIP A. KRUSE – Trompet, Flygelhorn,Vokal
Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Philip har spilt,skrevet og produsert musikk i alle  genre for en mengde artister. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt  sentrale verv i bransjens organisasjoner. Er for tiden dirigent for Kampen Veteranorkester og styreleder i Norsk Musikkforlag.

 

FREDDY HOEL-NILSEN – Piano
Freddy er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en imponerende profesjonell karriere og var for noen år tilbake en av  byens mest benyttede studiomusikere. Han har samtidig arbeidet i over  30 år som lektor ved Musikkhøyskolen i Oslo. Freddy mestrer alle stilarter og imponerer alltid med sitt virituose og svingende pianospill.

 

BJØRN KRUSE – Bass
Fra 1972 var Bjørn aktiv i rundt 20 år som jazzmusiker (saxofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker) og i en  årrekke var han professor i komposisjon ved Norges musikkhøgskole. Han har skrevet tre bøker i musikkteoretiske emner. Hans verkliste består nå av over 150 verk, og flere er jevnlig fremført i Norge og utlandet. Den omfatter kor- og kammermusikk, flere solokonserter og orkesterverk og fire operaer. Bjørn er også maler, med seneste utstillinger ved Galleri Albin Upp i Oslo.

 

ERIK K. JØKLING – Slagverk
Erik er en stødig, og lyttende trommeslager som har lang fartstid i flere populære band som “Ett Fett Storband”, “Green Peppers”,“MonicaZ Vals”, og “Tine Ting Helseth kvintett”. Erik engasjeres stadig av “Det Norske Blåseensemble”, og Forsvarets korps i Horten og Bergen. Han har høstet stor anerkjennelse for sitt eget prosjekt “Made in Corea”.

Detaljer

Dato:
mars 12
Tid
19:30 - 22:00

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *