Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Jazzkonsert i Vardåsen Kirke med FIVE SHADES OF SAX

28. oktober @ 18:00 - 20:00

Lørdag 28.oktober kl. 18.00 – Vardåsen Kirke i Asker

FIVE SHADES OF SAX med JAZZTALK og vokalist BERIT ØKSNES

 

En konsert med FIVE SHADES OF SAX er mere enn bare swingende evergreens i flotte arrangementer.

Du får også oppleve JAZZTALK med «Jazzens gullgutt», Gemini Records’ Bjørn Petersen.  Han er en av Norges viktigste leverandører av jazzkultur som resulterte i Kongens fortjenestemedalje i gull i 2009.

FIVE SHADES OF SAX  er et unikt orkester. Full saxerekke med komp er ikke hverdagskost!

Orkesteret spiller melodier som alle som har levd en stund kjenner; kremen av de evigunge melodiene fra the «Great American Songbook» ikledd fantastiske spesialskrevne arrangement.

Melodier som Glenn Millers «Moonlight Serenade», Duke Ellingtons «Satin Doll», og Fats Wallers «Ain’t Misbehavin’» hører naturlig hjemme på orkesterets konserter sammen med «New York,New York», «Mack the Knife» og «Red Sails in the Sunset».

Flott og melodiøs musikk som både vil vekke minner og få det til å krible i dansefoten, som til og med vil falle i smak hos de som tror de ikke liker jazz!

JAZZTALK er uhøytidelige historier, fortalt mellom låtene, om utenlandske og norske jazzmusikere. Publikum får høre unike, interessante, morsomme og tildels utrolige beretninger fra jazzens verden.

BERIT ØKSNES

FIVE SHADES OF SAX  har i flere år spilt jazzmesser i Asker kirke og kom i kontakt med prost i Asker, Berit Øksnes. Berit har alltid vært glad i sang og musikk, og i 2016 takket hun ja til å være med synge med FIVE SHADES OF SAX på Asker Jazzklubb. Debuten som jazzsangerinne ble en stor suksess og førte til flere opptredener med orkesteret. 28. oktober kan du høre Askers prost i melodier som for eksempel «Sombody Loves Me» og «All the Way».

 

HØR OG SE FIVE SHADES OF SAX PÅ YOU TUBE:

https://www.youtube.com/watch?v=nSQBRmkH1MI

https://www.youtube.com/watch?v=6h2EgfsqLAw

https://www.youtube.com/watch?v=6XlLCPHJwqA

Detaljer

Dato:
28. oktober
Tid
18:00 - 20:00

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *